HOĆE LI OSTOJIĆ IGRATI PROTIV MALATIJE? Njegove reči ohrabriće Grobare pred put u Tursku!
Bojan Ostojić sa zavojem oko primicača, Foto: Starsport©

DOBAR NAGOVEŠTAJ

HOĆE LI OSTOJIĆ IGRATI PROTIV MALATIJE? Njegove reči ohrabriće Grobare pred put u Tursku!

Na prvom meču sa timom iz Anadolije povredio je primicač

Objavljeno:

U sredu 14.avgusta Partizan putuje u Tursku gde će dan kasnije odigrati revanš utakmicu 3.kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom Malatije. O očekivanjima u revanš utakmici posle rezultata u Beogradu od 3:1 govori štoper crno-belih Bojan Ostojić.

- U Tursku idemo izuzetno oprezni, posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati 5:0. Zaista smo fantastično odigrali, ali i imali sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima neće biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom.

- Imali su i oni dovoljno vremena kao i mi da sve proanaliziraju i vide gde su i grešili i šta su im prednosti i mane u odnosu na naš tim, koliko god im bilo otežavajuće kako kažu što im prvenstvo počinje za koji dan, toliko su sad imali i više vremena da se odmore.

Ostojić, Asano, Suma i Sadik
Ostojić, Asano, Suma i Sadik foto: Beta/Branislav Božić

Oprez mora da postoji:

- Videli smo u nedelju u ligi da sve može da se okrene i stoga nema mesta euforiji već strpljivo, polako, skoncentrisano i sa punim gasom gde treba. Bez euforije idemo na meč, a utakmicu u Beogradu arhiviramo kao da počinjemo od nule.

Ostojić se na toj utakmici povredio:

- Što se mene tiče, radim terapije, daće Bog da bude sve kako mi želimo.

Sejduba Suma
Sejduba Suma foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Istim povodom, oglasio se i Sejduba Suma.

- Sa moje tačke gledišta utakmica neće biti mnogo drugačija osim nekih malih detalja. Sve je u mentalititetu i želji koliko želimo da pobedimo ovu utakmicu i verujem da idemo maksimalno skoncentrisani i sa puno motivacije .

Suma je potpuno svestan gde ide:

- Svi znamo da idemo u neku vrstu 'rata' u kojoj treba pripremiti sebe za taj meč. Jedini način je da o tome razmišljamo i verujem da momci imaju veru da to urade - istakao je junak pobede prethodnog četvrtka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.