STRAVIČNA KAZNA ZA PARTIZAN: Iako su Grobari dočekali Turke kao braću rođenu, UEFA je donela skandaloznu odluku!
Grobari, Foto: Dado Đilas

SRAMNO!!!

STRAVIČNA KAZNA ZA PARTIZAN: Iako su Grobari dočekali Turke kao braću rođenu, UEFA je donela skandaloznu odluku!

Da li je moguće da su ljudi iz evropske kuće fudbala ovoliko bezdušni?

Objavljeno: 17:37h

Sramna odluka UEFA posle utakmice Partizan - Malatija. Crno-beli su kažnjeni sa dve utakmice bez publike na evropskoj sceni, kao i sa 25.000 evra.

Razloga za to su dva: Zastava sa obeležjem keltskog krsta i povici Mičelu Donaldu "pi**o ciga**ka", koji su se čuli samo u jednom momentu, kako prenosi naš reporter koji je bio na licu mesta.

Kazna je izrečena po hitnom postupku, a što je najgore od svega, nije delegat utakmice taj koji ju je izdejstvovao, već UEFA FARE izvestilac.

Kako Espreso saznaje od izvora iz kluba, sledi žalba iz Humske, ali sudeći po tome koliko puta u prošlosti su crno-beli žalbama uspevali da dođu do poništenja ili bar ublaženja, teško da će disciplinci iz Niona i ovoga puta imati sluha.

Valja naglasiti i da su Grobari ispoštovali apel Uprave kluba da ne pevaju pogrdne pesme o Turskoj i Turcima, ali izgleda da to UEFA-i nije bilo dovoljno, već se tražila "dlaka u jajetu", koja, realno, uvek može da bude pronađena.

Doduše, ostaje nam da vidimo hoće li Partizanov pravni tim odneti još jednu pobedu protiv ove institucije, koja retko kome uvažava žalbe...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.