IGRAČU PARTIZANA PUKLA ARKADA PRED PUT U TURSKU: Njegove reči ohrabriće sve Grobare posle kiksa u Kruševcu!
Igor Vujačić sa saigračima na treningu, Foto: FK Partizan

HRABAR MOMAK

IGRAČU PARTIZANA PUKLA ARKADA PRED PUT U TURSKU: Njegove reči ohrabriće sve Grobare posle kiksa u Kruševcu!

- Dan je pametniji od večeri, pa tako sa ove distance mogu da kažem da nismo dobro ušli u meč, ali da ne znam iz kog razloga - rekao je o meču na Stadionu Mladost

Objavljeno:

Štoper Partizana Igor Vujačić zadobio je nezgodnu, i pre svega krvavu povredu tokom remija sa Napretkom od 2:2 u nedelju uveče.

U razgovoru za klupski sajt osvrnuo se na taj detalj, ali se odmah okrenuo izazovima koji slede njemu i njegovim saigračima.

- Dobro se osećam, ništa nije strašno, malo je arkada pukla, ali biće dobro. Normalno za moju poziciju - hrabro je počeo izlaganje o povredi tokom utakmice 4.kola Linglong Tire Superlige Srbije Nštoper crno-belih Igor Vujačić.

Igor Vujačić na utakmici sa Napretkom
Igor Vujačić na utakmici sa Napretkom foto: Printscreen/Youtube

- Dan je pametniji od večeri, pa tako sa ove distance mogu da kažem da nismo dobro ušli u meč, ali da ne znam iz kog razloga. Ili je bilo do vremenskih uslova ili smo se mi malo više opustili. Sve golove koje smo primili, primili smo iz svojih grešaka, što je neshvatljivo. U drugom poluvremenu smo došli do naše igre, stvarali šanse i postigli golove za izjednačenje uz žal što se nismo vratili sa tri boda kući. Velika lekcija koju smo naučili i arhivirali pred put u Tursku. Malatija nije naivna, imaju opasne igrače po bokovima i ako uspemo da ih zaustavimo na dobrom smo putu za prolaz dalje. Ali, pred nama je mnogo posla i puna koncentracija. Utakmica u Beogradu mora da se zaboravi, a ova posmatra kao da se kreće od nule - istakao je Vujačić.

Podsetimo, crno-beli u sredu ujutru putuju za Malatiju, gde će u četvrtak uveče odigrati jedan od najvažnijih mečeva sezone, na kom brane prednost od 3:1 iz Beograda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.