On je naš idol: Fudbaler Lestera se na kraju karijere seli u NFL! (FOTO) (VIDEO)

KAKAV CAR!

On je naš idol: Fudbaler Lestera se na kraju karijere seli u NFL! (FOTO) (VIDEO)

Posle fudbalske karijere preseliću se u Njujork kako bih živeo sa porodicom. Ne želim da se izležavam po ceo dan, moram nešto da radim. Mogu da postignem gol sa 50, 60 metara - istakao je Austrijanac
Objavljeno: 23:08h
Lester čini čuda ove sezone u Premijer ligi, a svaki pojedinac zasebno daje Od golmana Šmajhela preko izuzetnog odbrambenog
Mareza, Kantea i Vardija, ekipa Klaudija Ranijera na pragu je osvajanja Dosadila mu košarka: Trostruki šampion u zakucavanjima želi da zaigra u NFL! (VIDEO)
Ukoliko se to desi, nekim članovima "lisica" će to biti najveći uspeh u karijeri od fudbala i posveti jednom drugom - američkom!
Defanzivac Lestera Kristijan Fuhs odavno gaji ljubav prema sportu sa jajastom
odlično ide izvođenje prekida na utakmicama, istim poslom želi da NFL-u. - Želim da postanem šuter u NFL ligi, ozbiljan sam. Videćemo kako će se stvari 29-godišnji Austrijanac.
Porodica mu živi u Njujorku, tako da mu američko podneblje nije strano. Uz to, akademije koju je osnovao u SAD.
- Posle fudbalske karijere preseliću se u Njujork kako bih živeo sa porodicom. ako verujem u njih - istakao je ambiciozni Fuhs koji je u Lester prošlog leta prešao u Englesku kao Kakav način da se okonča fudbalska karijera i da se okrene novi list u životu... Svaka čast!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.