JOVELJIĆ SE POKLONIO KOSTIĆEVOM MAJSTORSTVU: Srpski dan u Nemačkoj - Grujić asistirao!
Filip Kostić proslavlja pogodak, Foto: EPA

1. KOLO NEMAČKOG KUPA

JOVELJIĆ SE POKLONIO KOSTIĆEVOM MAJSTORSTVU: Srpski dan u Nemačkoj - Grujić asistirao!

Filip Kostić u sjajnoj formi

Objavljeno:

Goleada u Nemačkoj u 1. kolu nacionalnog Kupa.

Prštalo je u nedelju na terenima širom zemlje, a u centru pažnje su se našli i srpski fudbaleri u ekipama Ajntrahta i Herte.

Tim iz Frankfurta je kao gost savladao trećeligaša Manhajm sa 5:3 (2:2), a velika zasluga za ovaj trijumf ide na račun Filipa Kostića. Niželigaš je neočekivano poveo sa 2:0 golovima Valmira Sulejmanija u prvih 11 minuta, ali su “frankfurtski orlovi” uspeli da izjednače do kraja poluvremena.

Drugi gol je postigao Kostić u 45. minutu, posle asistencija Abrahama. Marks je u 72. vratio prednost Manhajmu, ali je onda na scenu nastupi Ante Rebić, samo minut pošto je u igru ušao Mijat Gaćinović. Hrvatski reprezentativac je do kraja meča postigao het-trik, a za njegov drugi gol mu je asistirao Kostić.

Dejan Joveljić je bio starter za Ajntraht, a promenjen je u 58. minutu.

Nije Kostić jedini Srbin koji je upisao asistenciju. Isto je za nogom pošlo i Marku Grujiću, čija Herta je savladala Ajnštat sa 5:1 (3:0). Grujić je asistirao Vedadu Ibiševiću za 3:0.

U ostalim mečevima, Union Berlin je savladao Halberštad sa 6:0, Darmštad je bio bolji od Obernelanda sa 6:1, dok je Holštejn Kil savladao Salmror sa 6:0.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.