NOVE VESTI O STANJU MILANA PAVKOVA: Oglasili se specijalisti - hoće li ljubimac Delija igrati u Danskoj?
Milan Pavkov, Foto: EPA/Yoan Valat

CRVEno-BELI DEO SRBIJE GRICKA NOKTE...

NOVE VESTI O STANJU MILANA PAVKOVA: Oglasili se specijalisti - hoće li ljubimac Delija igrati u Danskoj?

- Primena regenerativne medicine kod sportskih povreda, daje odlične rezultate. Može se primeniti kod svih vrsta tendinopatija kao i kod parcijalnih ruptura, ligamenata, tetiva i mišića - istakli su doktori

Objavljeno:

Hoće li Milan Pavkov igrati u revanšu protiv danskog Kopenhagena?

Šanse su i dalje male, procenjuju se na najviše deset odsto, ali odgovorni sa Marakane se i dalje nadaju u preokret, pošto je ljubimac Delija prethodnih dana podvrgnut ozbiljnim terapijama, koje su podrazumevale ubrizgavanje krvne plazme u mišić.

Sličan metod ubrizgavanja krvne plazme primenjuje se u brojnim klubovima širom Evrope i sveta, kako bi oporavak od povreda mišića bio što kraći.

- Primena regenerativne medicine kod sportskih povreda, daje odlične rezultate. Može se primeniti kod svih vrsta tendinopatija kao i kod parcijalnih ruptura, ligamenata, tetiva i mišića. Profesionalnim sportistima, ovakva terapija omogućava brži povratak na teren. Ono što je posebno važno je činjenica da se od strane Svetske anti – doping agencije ne tretira kao doping - piše na sajtu jedne medicinske kuće koja se bavi, između ostalog, i sportskim povredama, a prenosi MOZZART Sport.

Verujete li vi da Pavkov može da se oporavi na vreme za revanš utakmicu?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.