EVROPSKI ŠAMPION POKAZAO MOĆ: Vratila se Premijer liga - uragan Liverpula za početak!
Laka pobeda Liverpula, Foto: EPA

1. kolo premijer lige

EVROPSKI ŠAMPION POKAZAO MOĆ: Vratila se Premijer liga - uragan Liverpula za početak!

Kreće ludilo najzanimljivijeg prvenstva na svetu

Objavljeno: 23:00h

Premijer liga se vratila u naše domove, a evropski šampion je pokazao zašto to jeste. Liverpul je na otvaranju prvenstva ubedljivo savladao novajiliju Norič sa 4:1!

Enfild je u sjajnoj atmosferi dočekao svoje heroje, koji su im se na najbolji mogući način odužili. Crveni su vrlo rano stigli do prednosti, u 7. minutu utakmice Henli je smestio loptu u sopstvenu mrežu.

Dvanaest minuta kasnije na scenu je stupio fantastični Mo Salah. Egipćanin je majstorski iskrostio dodavanje Firmina i tako duplirao prednost svog tima. Nisu dugo čekali navijali Liverpula na novi gol, pošto je u 28. minutu Van Dajk nebeskim skokom zakucao loptu u mrežu.

Tačku na savršeno poluvremene Crvenih stavio je junak iz prošle seozone Divog Origi, koji je smestio loptu iza leđa golmana Noriča posle dodavanja Arnolda.

U drugom poluvremenu je viđen nešto slabiji tempo, Liverpul je stvarao šanse, ali nije uspeo da po peti put pogodi metu, dok je Norič uspeo da dođe do utešnog gola. Puki je nastavio tamo gde je stao u Čempionšipu, iskoristio je loše postavljenu odbranu Liverpu i matirao Adrijana, koji je u 36. minutu zamenio Alisona zbog povrde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.