VULETIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE POVODOM ZVEZDINOG MEČA: Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive zanavijek!
Vladimir Vuletić, Foto: Beta/Branislav Božić

OŠTRO

VULETIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE POVODOM ZVEZDINOG MEČA: Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive zanavijek!

- Citirao sam reči pesme Balaševića koje slikovito i simbolično govore o nekoj vrsti ravnoteže u prirodi - istakao je za Kurir

Objavljeno: 11:01h

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić digao je veliku prašinu nakon što je na Instagramu ostavio poruku posle remija Crvene zvezde protiv Kopenhagena kojom je bocnuo večitog rivala stihovima Đorđa Balaševića.

- Al’ vidiš, neko to odgore vidi sve. Pomera te konce, igra se. Postavi na svoje mesto svako dobro, zlo još pre. Sve vide oči sudbine - citirao je Vuletić poznatog pevača.

Nakon toga su počele prozivke na njegov račun, on je za Kurir objasnio šta je hteo da kaže.

- Citirao sam reči pesme Balaševića koje slikovito i simbolično govore o nekoj vrsti ravnoteže u prirodi. Potpuno je neinteligentno, a svakako zlurado, govoriti o mom likovanju u vezi s rezultatom tek prve od dve utakmice koje Zvezda igra s Kopenhagenom. Međutim, ovo je referenca na različita do sada dokazana sudijska nepočinstva kojima je Zvezda dolazila do bodova u domaćem prvenstvu. Dakle, nije ovde reč o ishodu utakmice, već o ravnoteži u univerzumu: ko se sudijskim greškama sladi, sudijskim greškama će se i zagrcnuti - poručio je Vuletić.

Vuletić
Vuletić foto: Dado Đilas

On je dodao da kao i svaki drugi građanin ima pravo da iznese svoje mišljenje.

- Tvrditi da zbog toga neko mrzi Srbiju i sve srpsko podseća na onu filmsku kaznu kad Toma Zdravković odbija da otpeva „Lili Marlen“. Naprotiv, ja, kao student generacije pravnog fakulteta s prosekom 9,87, odlučio sam da ostanem u Srbiji i borim se za njen napredak. To je ljubav koju oni koji ne čitaju Voltera nikad neće moći da razumeju. To je civilizacijska tekovina. Uostalom, Njegoševim rečima: „Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive zanavijek“ - zaključio je Vuletić za Kurir.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.