DANCI POTCENJUJU CRVENO-BELE PRED REVANŠ: Šta igrač poput Marka Marina radi u Zvezdi?
Marko Marin, Foto: Starsport©

veruju u prolaz

DANCI POTCENJUJU CRVENO-BELE PRED REVANŠ: Šta igrač poput Marka Marina radi u Zvezdi?

- Takođe sam primetio da su mnogi njihovi igrači izgledali umorno u drugom poluvremenu, a igrači koji su ulazili s klupe su poprilično loši - napisao je navijač Kopenhagena

Objavljeno: 17:15h

Marko Marin igra fantastično! Kapiten Crvene zvezde na maestralan način predvodi šampiona Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona i predstavlja nerešivu enigmu za sve odbrambene igrače protivničkih timova.

Posle prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Marin je oduševio i navijače Kopenhagena, koji su o njemu pisali u superlativu.

– Pored Marina (šta on radi u Crvenoj zvezdi?) moglo je da se vidi da imamo bolje igrače od protivnika – napisao je izvesni Erik na forumu.

Danci osim Marina ne cene mnogo tim Crvene zvezde i veruju u prolaz svog tima.

Navijači Kopenhagena na Marakani
Navijači Kopenhagena na Marakanifoto: Starsport©

– Vidim da navijači Zvezde posle ovih 1:1 veruju da će da nas pobede na našem Parku. Iskreno, pored Marina nijedan igrač ne može da nas ugrozi. Jeste, igrali smo pod ručnom kočnicom u prvom poluvremenu, ali smo u drugom bili dominantni pred 50.000 fanatičnih Srba. Takođe sam primetio da su mnogi njihovi igrači izgledali umorno u drugom poluvremenu, a igrači koji su ulazili s klupe su poprilično loši.

Smatraju da je ključno zaustaviti kapitena crveno-belih.

– Osim Marina, koji je bio stvarno dobar, nisu me impresionirali ostali igrači. Čak sam iznenađen što nisu bili bolji na svom terenu. Ako hoćemo da uradimo nešto u Ligi šampiona onda moramo da pobedimo ovaj tim na našem terenu. Samo zaustavimo Marina i prošli smo - napisao je drugi navijač Kopenhagena

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.