OTPUSTILI BIVŠEG TRENERA PARTIZANA PRE PRVE UTAKMICE: Poznato je da je on milioner!
Zoran Mirković i Gordan Petrić, Foto: Starsport©

NESVAKIDAŠNJI POTEZ

OTPUSTILI BIVŠEG TRENERA PARTIZANA PRE PRVE UTAKMICE: Poznato je da je on milioner!

Grčki klub se zahvalio Petriću na saradnji

Objavljeno:

Veoma čudna odluka uprave grčkog AEL-a iz Larise, koji su odlučili da svom dosadašnjem treneru Gordanu Petriću uruče otkaz pre početka sezone.

Petrić nije vodio AEL ni na jednom zvaničnom meču, a kao razlog otkaza navode loše rezultate u pripremnom periodu.

foto: Beta

Ubrzo nakon što su mu uručili otkaz čelnici AEL-a su se Petriću zahvalili na saradnji uz veoma čudno saopštenje.

Naime, oni su se zahvalili nekadašnjem pomoćnom treneru Partizana na saradnji istakavši da Petrić nije želeo da mu se isplati novac zbog prevremenog otkaza pošto se radi o milioneru?!

- Nastavljamo dalje samo sa lokalnim ljudima, tim menadžerom i odličnim kondicionim trenerom Kostasom Manciokasom, kao i stalnim trenerom Babisom Panagulisom. Obostranim dogovorom raskinut je ugovor sa trenerom Gordanom Petrićem i njegovim pomoćnicima Andreom Lavdarijom i Aleksandrom Jovićem. Isti je slučaj i sa trenerom golmana Jorgosom Fusekisom. AEL Larisa želi da zahvali svim članovima stručnog štaba i saopštava da će za njih vrata ovog istorijskog kluba uvek biti ovorena. Posebno želimo da zahvalimo gospodinu Petriću, koji nije tražio novac za raskid (poznato je da je milioner), već je samo zahtevao da njegov pomoćnik, gospodin Jović, dobije naknadu od 15.000 evra, što smo prihvatili - stoji u saopštenju AEL-a.

Na insistiranje legende Partizana dovedena su pojačanja za predstojeću sezonu, pa je tako doveden i bivši golman Radničkog iz Niša Borivoje Ristić. Ipak, AEL se i pored toga odlučio na ovaj nesvakidašnji potez.

Klub iz Larise bi vrlo brzo trebalo da imenuje Petrićevog naslednika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.