ZVEZDA PREDSTAVILA POJAČANJE: Hteo sam samo na Marakanu i nigde više!
Njegoš Petrović, Foto: Youtube / Printscreen

novo lice

ZVEZDA PREDSTAVILA POJAČANJE: Hteo sam samo na Marakanu i nigde više!

Sportski direktor, Mitar Mrkela, rekao je da će Petrović svojim potencijalom doprineti boljim rezultatima Crvene zvezde

Objavljeno:

Crvena zvezda je predstavila Njegoša Petrovića koji je pre nekoliko dana stigao iz Rada, a kako je rečeno novinarima radi se o najboljem igraču u Srbiji na svojoj poziciji.

Sportski direktor, Mitar Mrkela, rekao je da će Petrović svojim potencijalom doprineti boljim rezultatima Crvene zvezde.

– Njegoš Petrović igra na poziciji zadnjeg veznog. Procena sportskog sektora je da je Njegoš najbolji igrač na svojoj pozicji u Srbiji i da će potencijalom doprineti da Zvezda ostvari što bolje rezultate. Igrao je u svim selekcijama Fudbalskog saveza. Sarađivali smo dosta dugo, njegov najveći uspeh je plasman na kadetsko prvenstvo Evrope koje se igralo u Azerbejdžanu na kojem je bio jedan od najboljih igrača turnira. Želim mu mnogo uspeha i da zajedno realizujemo postavljene ciljeve, rekao je Mrkela.

foto: FK Crvena zvezda

Potom se novinarima obratio sam fudbaler i rekao da je Zvezda od početka bila jedina želja.

– Iskreno moja jedina želja je bila da dodjem u redove crveno-belih. Nisam imao planove da odem u inostranstvo kada sam saznao za poziv Crvene zvezde. Tu sam da dam svoj maksimum na treninzima i siguran sam da ću dobiti šansu da uskoro debitujem, naravno ukoliko stučni štab bude procenio da sam spreman, izjavio je Petrović.

Zadužio je dres sa brojem 20 i izrazio nadu da će crveno-beli ređati uspehe kako u Srbiji tako i u Evropi.

– Želeo bih da se zahvalim upravi kluba, stručnom štabu i treneru Milojeviću što su mi ukazali poverenje i omogoćuli da dođem u Crvenu zvezdu. Presrećan sam što sam potpisao za najveći klub na Balkanu i siguran sam da ćemo uz pomoć svih ljudi u klubu i naravno navijača uspeti da uporedo nižemo uspehe kako u Evropi tako i u domaćim takmičenjima, zaključio je novi fudbaler Zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.