PARTIZAN DOBIJA VIŠE PARA OD DRŽAVE NEGO ZVEZDA: Vučić rešio misteriju koja je godinama svađala Grobare i Delije!
Vučić o Zvezdi i Partizanu, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija/Espreso.co.rs

otkrio

PARTIZAN DOBIJA VIŠE PARA OD DRŽAVE NEGO ZVEZDA: Vučić rešio misteriju koja je godinama svađala Grobare i Delije!

Napomenuo je i da su sve pobede srpskih klubova važne za našu zemlju, zbog čega je istakao da će, iako je osvedočeni zvezdaš, navijati za Partizan protiv Malatije

Objavljeno: 16:15h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić delimično je objasnio kako idu tokovi novca od države prema dva najveća srpska kluba - Zvezdi i Partizanu.

- Partizan dobija više novca od države direktno, a Zvezda više posredno, jer ima Gasprom kao sponzora. Gasprom je isto delom državna firma - kaže Vučić.

Napomenuo je i da su sve pobede srpskih klubova važne za našu zemlju, zbog čega je istakao da će, iako je osvedočeni zvezdaš, navijati za Partizan protiv Malatije.

Crno-beli protiv turskog predstavnika igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Beogradu od 21 sat.

- Nadam se Partizanovoj pobedi, svim srcem ću da navijam za njih protiv Malatije. Vrlo mi je važno sve to - naglasio je Vučić koji je zatim dodao i da mu se sviđa novi pristup u radu i razmišljanju srpskih igrača.

foto: Starsport©

Kvota da će večeras Partizan pobediti, a da će pritom Sejduba Suma biti strelac je 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Partizan - Malatija.

Ovo se odnosilo na reči kapitena Zvezde Marka Marina koji nije hteo da komentariše suđeje na meču sa Kopenhagenom na Marakani (1:1), ali i generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića koji je poručio da "nema kukanja" zbog spornog penala za Dance, već da se i u goste ide po pobedu.

- Mnogo mi se dopala Marinova izjava, to je nešto novo, da ne kukaju više. Nema "jao izgubiću", ne nego bolji smo od njih idemo tamo da ih pobedimo i pobedićemo. Tako treba - jasan je Vučić.

foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.