NEJMAR STIŽE U REAL: Spektakularan transfer na pomolu! Madriđani nude Modrića i gomilu novca za Brazilca!
Nejmar bi mogao da se preseli u Madrid, Foto: EPA/Ian Langsdon

priča se

NEJMAR STIŽE U REAL: Spektakularan transfer na pomolu! Madriđani nude Modrića i gomilu novca za Brazilca!

PSŽ ima daleko bolje odnose sa Realom nego sa Barselonom, pa za madridski klub možda i ne bi važilo ono što i za Barselonu, da igra jedino novac

Objavljeno:

Nejmar želi da ode iz Pari Sen Žermena, a kako prenose španski mediji Real Madrid je počeo pregovore sa Parižanima. Barselona je sada u velikom problemu, sve su mnaje šanse da šampion Španije vrati Nejmara, koji bi s druge strane opet mogao da zaigra u Primeri. Kako prenosi katalonski "Sport" sada u prvi plan izbija madridski Real.

Kao i Barselona ni "kraljevski klub" nema nameru da Parižanima ispunjava baš sve želje. Dali bi za Nejmara 120 miliona evra i zvanično najboljeg igrača planete za 2018. godinu Luku Modrića.

Luka Modrić
Luka Modrić foto: AP/Hassan Ammar

Iako ima 34 godine Hrvat bi doneo Parižanima ono što im očajnički treba, kreativnost u veznom redu. Takođe, PSŽ ima daleko bolje odnose sa Realom nego sa Barselonom, pa za madridski klub možda i ne bi važilo ono što i za Barselonu, da igra jedino novac.

Međutim, ovu informaciju takođe treba uzeti sa dozom rezerve. Ali, sve je izgledniji rastanak Modrića i Reala, ali nije Pariz jedina destinacija gde bi Hrvat mogao da nastavi karijeru, pošto se sve više pominje odlazak u Milan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.