Kežman traži smenu Ćurčića: Pa Murinjo nije spreman da vodi reprezentaciju, a kamoli Radovan!

i bivši as protiv selektora

Kežman traži smenu Ćurčića: Pa Murinjo nije spreman da vodi reprezentaciju, a kamoli Radovan!

Njemu je zasmetao i način na koji se Ćurčić odrekao usluga Dušana Tadića, Duška Tošića i Nemanje Gudelja
Objavljeno:

Željni su svi dobrih igara i rezultata fudbalske reprezentacije Srbije, pa i nekadašnji član naše selekcije, Mateja Kežman. On je na tu temu govorio u intervjuu za ''Alo'' i naglasio da ga ne zanima ko će da bude na čelu Saveza, već jednostavno, kao i mnogi drugi ljubitelji fudbala u našoj zemlji, želi da konačno vidi kvalitetnu igru naše reprezentacije.

- Željan sam dobrog fudbala, željan sam nastupa naše reprezentacije na velikim takmičenjima. Imamo dobre igrače, ali nešto očigledno nije u redu. Ne zanima me ko je u Savezu ni šta se radi tamo. Želim samo da se konsoliduju redovi našeg državnog tima - poručio je Kežman. Mnogo je proteklih dana bilo komentara da li Radovan Ćurčić ima znanja i kapaciteta da Srbiju odvede na Mondijal u Rusiju, ali Kežman je sumnjičav po tom pitanju, pre svega, zbog Ćurčićevog trenerskog neiskustva. U prilog tome, on je Ćurčića uporedio sa Žozeom Murinjom.
Fonet
- Kada je jedan Žoze Murinjo skoro izjavio da još nije sposoban da vodi nacionalni tim Portugala, iako je sa klubovima osvojio gotovo sve što se osvojiti može, ne vidim kako to može da radi Ćurčić! Reprezentaciju Srbije ne bi trebalo da vodi čovek bez iskustva - poručio je Kežman. Njemu je zasmetao i način na koji se Ćurčić odrekao usluga Dušana Tadića, Duška Tošića i Nemanje Gudelja, zamerivši mu što pomenutim igračima nije najpre objasnio zbog čega više nisu na spisku. (Espreso.co.rs/Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.