REAL NIJE AJNTRAHT: Luka Jović mora da shvati šta znači igranje za Kraljevski klub!
Toni Kros, Foto: EPA/Ali Haider

KAŽE ZVEZDA REALA

REAL NIJE AJNTRAHT: Luka Jović mora da shvati šta znači igranje za Kraljevski klub!

Iako ga je povreda koju je doživeo na prijateljskom duelu protiv Atletika omela da pokaže šta zna tokom pripremnog perioda

Objavljeno:

Jedno od najvećih pojačanja Real Madrida u letnjem prelaznom roku je srpski napadač Luka Jović.

Iako ga je povreda koju je doživeo na prijateljskom duelu protiv Atletika omela da pokaže šta zna tokom pripremnog perioda, nema sumnje da će u timu Zinedina Zidana biti važan šraf uprkos formi Jovićevih glavnih konkurenata.

- Dobro se uklopio u tim, mada nije imao sreće sa povredom zbog koje nije mogao da provede mnogo minuta na terenu. Jović je opcija koja će nas učiniti jačim u onome u čemu je on najbolji – davanju golova. Uprkos njegovim brojevima, Real ipak nije Ajntraht i kada mladi kao on dođu, mi stariji moramo da im pomognemo da razumeju šta znači igrati za Real - rekao je Toni Kros, fudbaler madridskog kluba.

Nemac je dodao da svi igrači Reala žele da igraju bolje i da budu konstantniji i da je teško da se klub vrati na prethodni nivo kada je sa Francuzem na klupi tri puta uzastopno osvojio Ligu šampiona. Takmičenje u Primeri, Kraljevski klub počinje 17. avgusta na gostovanju Selti u Vigu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.