PROPAO TRANSFER SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆA: Pol Pogba zaustavio Srbinovu selidbu u Mančester!
Sergej Milinković Savić, Foto: EPA/Matteo Bazzi

NEĆE ON NIGDE

PROPAO TRANSFER SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆA: Pol Pogba zaustavio Srbinovu selidbu u Mančester!

srpski reprezentativac će, za sada, ostati u Večnom gradu

Objavljeno:

Činilo se tokom letnjeg prelaznog roka da Sergej Milinković Savić definitivno napušta Lacio i da prelazi u Mančester junajted.

Međutim, srpski reprezentativac će, za sada, ostati u Večnom gradu. Prema jednim tvrdnjama, Mančester je odustao od angažovanja Srbina, a prema drugima transfer je stopiran. Sada se ispostavlja da sve zavisi od Pola Pogbe.

Pol Pogba
Pol Pogba foto: AP

“Tutosport” piše da uprava rimskog kluba razmišlja da obnovi ugovor sa Milinković Savićem iako je pre nepunih godinu dana potpisao ugovor do 2023. godine. Prvi čovek Nebeskoplavih Klaudio Lotito, osim što bi produžio ugovor sa reprezentativcem Srbije, u ugovor bi dodao i određene bonuse.

Italijanski mediji još pišu da je Sergej Milinković Savić već dogovorio platu na “Old Trafordu”, ali Mančester junajted je odustao od dogovora, takoreći kada je sav posao oko Srbinovog transfera bio gotov. Razlog je što uprava premijerligaša nije mogla da ispuni zahteve koje je postavio Klaudio Lotito. Crveni đavoli su računali da će dobiti novac od transfera Pola Pogbe, ali je Francuz ostao u klubu pa sada nemaju sredstva za Srbina.

Prelazni rok u Engleskoj se završava za tri dana pa je Mančester i Lacio nemaju mnogo vremena za pregovore oko promene sredine srpskog reprezentativca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.