DETALJNA ANALIZA MALATIJE: Turci igraju direktan fudbal, Aleksić više nije tu! Grobari, hvala vam!
Aleksandar Šćekić i Goran Zakarić, Foto: Starsport©

pred meč u beogradu

DETALJNA ANALIZA MALATIJE: Turci igraju direktan fudbal, Aleksić više nije tu! Grobari, hvala vam!

Kada sam pre dve godine igrao protiv njih imali su dobru ekipu, vidim da je dosta igrača otišlo, a sigurno da je novi kadar istog kvaliteta - rekao je Šćekić

Objavljeno: 14:17h

Prvotimac Partizana Aleksandar Šćekić je od 2016. do 2018. godine igrao u turskom klubu Genčlerbirligi i ujedno dva puta ‘ukrstio koplja’sa ekipom Malatje sa kojom se crno-beli susreću na stadionu Partizana u prvoj utakmici 3.kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

O ekipi Malatje, igračima i očekivanjima pred meč Šćekić govori za Partizanov sajt.

– Svi turski timovi imaju specifičan stil igranja pa tako i Malatja. Dosta trče, veoma su agresivni i igraju direktan fudbal i sa što manje pasova dolaze do protivničkog gola . Kada sam pre dve godine igrao protiv njih imali su dobru ekipu, vidim da je dosta igrača otišlo, a sigurno da je novi kadar istog kvaliteta. Promenili su i trenera i Aleksić više nije tu - rekao je vezista Partizana i dodao:

– Fener je prošle godine bio u velikoj rezultatskij krizi pa i ne čudi da su ih dobili. Ipak, reč je o ozbiljnoj ekipi i ovde nema zavaravanja da će utakmica biti laka. Sigurno da mnogo računa vode o odmoru igrača i privikavanju u uslovima kojim će igrati, zato su i došli 2 dana ranije u Beograd.

Malatija će imati veliku podršku u Turskoj.

– Oni imaju jako lep stadion napravljen pre 2 godine. Na svaku utakmicu dolazi veliki broj navijača tako da sam siguran da nas to očekuje i u revanšu kod njih.

O Grobarima.

– Što se tiče naših navijača želim da im se zahvalim što su za prošlu utakmicu protiv Nomadsa došli u velikom broju i nadam se da će ih sad biti još više - rekao je Šćekić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.