DANCI SE UPLAŠILI MARAKANE: Tunel, šiljci na Severu, 50.000 navijača - sve ih ovo čeka u utorak uveče!
Stadion Crvene zvezde, Foto: Youtube / Printscreen

kvalifikacije za ligu šampiona

DANCI SE UPLAŠILI MARAKANE: Tunel, šiljci na Severu, 50.000 navijača - sve ih ovo čeka u utorak uveče!

Tim iz prestonice Danske će imati težak zadatak da na kraj izađe sa crveno-belima u Beogradu, čak je i trener Stale Solbaken akcenat stavio na ambijent

Objavljeno:

Ekipa Kopenhagena polako se sprema za atmosferu koja ih čeka na Marakani.

Danci su nekoliko puta naglasili da ih čak ne plaši toliko tim Crvene zvezde koliko ambijent u kom igra kao domaćin, a to su potvrdili Pjer Bengtson i Sotiros Papajanopulos.

Tim iz prestonice Danske će imati težak zadatak da na kraj izađe sa crveno-belima u Beogradu, čak je i trener Stale Solbaken akcenat stavio na ambijent.

- Radujem se izazovu i atmosferi koje su pred nama. Nikada nismo igrali u takvoj atmosferi. Oni su veoma jaki, naročito u Beogradu, gde njihovi navijači prave paklenu atmosferu. Pod njihovim uticajem kvalitet gostiju na terenu opadne. Cilj nam je da ostanemo u igri po povratku u Kopenhagen. Na domaćem terenu prikazujemo odlične partije, navijači nam daju snagu i sposobni smo da napravimo mnogo toga - rekao je između ostalog Solbaken.

Inače, i danski mediji redom prenose da Zvezda ima čuveni "tunel pakla", koji ume da uzdrma mnoge jer se nalazi tačno ispod severne tribine.

Kopenhagen je na zvaničnom kanalu napravio intervju sa igračima na terenu, a kadrovski se prilično posvetio šiljcima ograde na severu, tunelu i pogledu na vrh tribine, na kom dominiraju grafiti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.