NE PLAŠI NAS NIJEDAN IGRAČ ZVEZDE: Trener Kopenhagena nikada nije doživeo ono što ga čeka na Marakani!
Stale Solbaken, Foto: EPA, EPA/ Antoly Maltasev

pred duel sa srpskim šampionom

NE PLAŠI NAS NIJEDAN IGRAČ ZVEZDE: Trener Kopenhagena nikada nije doživeo ono što ga čeka na Marakani!

- Oni imaju raznovrsnost u napadu, dva različita napadača, tu je i Marko Marin, imaju različita krila i moraćemo dobro da pazimo.

Objavljeno:

Trener Kopenhagena Stale Solbaken rekao je danas da se nada da će njegova ekipa ostvariti dobar rezultat u prvoj utakmici sa Crvenom zvezdom.

- Radujem se izazovu i atmosferi koje su pred nama. Nikada nismo igrali u takvoj atmosferi. Mi smo dobar tim, nismo 11 individualaca, već snažna ekipa, borimo se zajedno. Nadam se da možemo da odnesemo dobar rezultat kući, a bitno je samo da igramo dobro. Ne želim da nagađam koji će biti rezultat, da li 5:0, 1:5 ili 10:0. Samo je bitno da ostvarimo dobar rezultat - rekao je Solbaken na konferenciji za novinare u Beogradu.

Kopenhagen će u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" gostovati Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Ne plaši nas nijedan igrač Crvene zvezde... Oni imaju raznovrsnost u napadu, dva različita napadača, tu je i Marko Marin, imaju različita krila i moraćemo dobro da pazimo. Videćemo postavu, pa ćemo shodno tome igrati - kazao je Solbaken.

Revanš će se igrati 13. avgusta u Danskoj.

Pobednik duela između Kopenhagena i Zvezde će u baražu za Ligu šampiona igrati protiv švajcarskog kluba Jang Bojs.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.