RONALDO MU SE DIVIO I PRIČAO DA JE BOLJI OD NJEGA: Nekada najveći talenat završio u zatvoru zbog dilovanja droge!
Fabio Paim (crveni dres), Foto: Printscreen/Youtube

SUNOVRAT

RONALDO MU SE DIVIO I PRIČAO DA JE BOLJI OD NJEGA: Nekada najveći talenat završio u zatvoru zbog dilovanja droge!

On je bio jedan od najtalentovanijih fudbalera u Portugaliji

Objavljeno:

Bivša velika nada portugalskog fudbala, Fabio Paim, završio je u zatvoru zbog dilovanja droge.

On je bio jedan od najtalentovanijih fudbalera u Portugaliji i da nije bilo droge zasenio bi Kristijana Ronalda koji i sam izjavljivao da je Paim bolji od njega.

- Ako mislite da sam ja dobar, sačekajte da vidite Paima - rekao je Ronaldo kada je oz Sportinga prešao u Mančester junajted.

Kristijano Ronaldo je hvalio Paima
Kristijano Ronaldo je hvalio Paima foto: EPA/Wallace Woon

Posle toliko godina, Ronalda mnogi smatraju najboljim fudbalerom na svetu, a Paim je diler droge. Prema pisanju britanskog "Sana", Paim i jedna žena su zajedno uhapšeni. Policija im je prisluškivala telefone i zaključila da razgovaraju o trgovini drogom. Portugalska policija je u gradu Alkoitau zaplenila 12 grama kokaina i automobil marke BMW.

Tokom fudbalske karijere, Paim je odigrao 42 utakmice za mlađe selekcije Portugalije, ali nikada nije igrao za seniorsku reprezentaciju. Ponikao je u Sportingu iz Lisabona, a tokom 2008. godine je četiri meseca proveo na pozajmici u Čelsiju, ali nije uspeo da se nametne. U lisabonskom timu je ostao do 2010. godine, a onda se selio po niželigaškim klubovima, Kataru, Luksemburgu i Malti.

- Kada bi mi se danas dogodilo isto, bio bih strpljiviji. U to vreme, što sam imao više slobodnog vremena, više sam se glupirao - rekao je Fabio Paim u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.