CRVENA ZVEZDA DOBILA RIVALA U PLEJ-OFU: Srpski šampion saznao protiv koga će igrati ako izbaci Kopenhagen!
Crvena zvezda već sada zna protiv koga će igrati ako se domogne plej-ofa, Foto: AP, Ilustracija/Espreso.co.rs

Žreb kvalifikacija za Ligu šampiona

CRVENA ZVEZDA DOBILA RIVALA U PLEJ-OFU: Srpski šampion saznao protiv koga će igrati ako izbaci Kopenhagen!

Ipak, pre toga moraju da izbace danskog prvaka, pa tek onda da se posvete poslednjoj prepreci

Objavljeno: 12:22h

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su koja će im biti poslednja prepreka za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, ukoliko prethodno budu izbacili Kopenhagen u 3. kolu kvalifikacija.

Na žrebu koji je održan u Nionu, izvučeno je da srpski prvak u plej-ofu igra protiv Jang Bojsa, koji bi trebalo da bude domaćin u prvom meču.

Podsećamo da su crveno-beli na izvlačenju bili povlašćeni, a da su im potencijalni rivali bili i Slavija Prag, kao i pobednici meča Karabag - APOEL, Rozenborg - Maribor.

PAROVI PLEJ-OFA ZA LIGU ŠAMPIONA:

PUT ŠAMPIONA

Dinamo Zagreb/Ferencvaroš - Rozenborg/Maribor Kluž/Seltik - Slavija Prag Crvena zvezda/Kopenhagen - Jang Bojs APOEL/Karabag - PAOK/Ajaks

PUT LIGAŠA

Bazel/LASK - Klub Briž/Dinamo Kijev Bašakšehir/Olimpijakos - Krasnodar/Porto

Prva utakmica se igra se igra u Bernu 20. avgusta u slučaju da sve bude kako treba za srpskog prvaka, dok je revanš 7 dana kasnije.

Crvena zvezda prvi meč protiv Kopenhagena u 3. kolu igra u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić", dok je revanš na programu sedam dana kasnije u Danskoj.

Takođe, valja napomenuti da će Zvezda u slučaju da prođe Kopenhagen imati već obezbeđeno mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Ako ne bude uspela da eliminiše danskog predstavnika, onda će morati da ide uplej-of za Ligu Evrope, a tamo će dobiti protivnika za sat vremena kada je taj žreb na programu.

Podsećamo da su tu potencijalni rivali:

Makabi Tel Aviv (Izrael) – Suduva (Litvanija) Ararat (Jermenija) – Saburtalo (Gruzija) Riga (Letonija) – Helsinki (Finska) Didelanž (Luksemburg) – Nome Kalju (Estonija) Šerif Tiraspol (Moldavija) – AIK (Švedska)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.