MI SMO ZVEZDA! Hoću da osetim huk Delija i na evropskim utakmicama!
Hose Alberto Kanjas, Foto: FK Crvena zvezda

ŠPANAC JASAN

MI SMO ZVEZDA! Hoću da osetim huk Delija i na evropskim utakmicama!

U duelu u utorak u 20.45 sastaće se fudbaleri Crvene zvezde i Kopenhagena

Objavljeno: 17:56h

Veliko pojačanje u crveno-belim redovima, Španac Hose Alberto Kanjas, sa nestrpljenjem očekuje meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U duelu u utorak u 20.45 sastaće se fudbaleri Crvene zvezde i Kopenhagena i to će biti prilika da zaigra prvu evropsku utakmicu na Marakani.

- Zvezda ima neverovatnu podršku sa tribina, to je nešto što zaista pokreće igrače na terenu i jedva čekam da osetim to u evropskoj utakmici kod kuće. Imali smo podršku i u Litvaniji i u Helsinkiju, ali ono što se dešava na Marakani je nešto posebno. Već sam u domaćem prvenstvu osetio atmosferu, a nadam se da će navijači ispuniti tribine protiv Kopenhagena i da će biti naša dodatna snaga na važnom meču - rekao je Kanjas.

Zvezdin vezista ističe da crveno-beli moraju da se fokusiraju isključivo na svoju igru.

- U ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika, upoznali smo Kopenhagen kroz analize i znamo da su veoma kompaktna ekipa. Beleže dobre rezultate u prethodnim sezonama, imaju iskustvo u Evropi, ali mi ne treba preterano da se osvrćemo na to, već da gledamo sebe i svoju igru. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduk i da u delo sprovodimo sve ono što trener traži od nas. Mi smo Zvezda i ako budemo na nivou na kome možemo verujem da ćemo sa povoljnim rezultatom otići na revanš - dodao je.

Hose Alberto Kanjas
Hose Alberto Kanjas foto: FK Crvena zvezda

On se odlično uklopio u tim trenera Vladana Milojevića.

- Svi u klubu su me odlično prihvatili, a kako i ne bi kada svi imamo zajednički cilja, a to je da donesemo radost našim navijačima i možemo uspehe. Dovoljno sam iskusan tako da mi nije bilo teško da se i na terenu uklopim sa saigračima. Naporno treniramo svakog dana, trudimo se i verujem da će se to isplatiti - poručio je Kanjas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.