TEŽAK UDARAC ZA KOPENHAGEN: U Beograd dolaze bez jednog od najboljih igrača!
Stale Solbaken, Foto: EPA/Anders Kjaerbye

OLAKŠAN POSAO ZA ZVEZDU

TEŽAK UDARAC ZA KOPENHAGEN: U Beograd dolaze bez jednog od najboljih igrača!

Duel srpskog i danskog šampiona zakazan je za utorak u 20.45 u Beogradu

Objavljeno: 17:11h

Muke žive ima trener Kopenhagena Stale Solbaken sa sastavom tima pred meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde.

Duel srpskog i danskog šampiona zakazan je za utorak u 20.45 u Beogradu, a Kopenhagen ima velikih problema. Osim što je danski tim ostao bez najboljeg igrača Roberta Skova koji je prodat Hofehajmu mimo trenerove volje, sada će biti oslabljen i u odbrani.

Danci će u ponedeljak doći u Srbiju, a iskusni štoper Andreas Bjeland zbog povrede neće ni doputovati u Beograd. Neizvesno je i da li će strateg danskog šampiona moći da računa na Rasmusa Falka, jedan od najboljih igrača koji je osetio bolove na utakmici poslednjeg kola protiv Sonderjiskea.

- Andreas nije sto odsto spreman i zbog toga neće putovati na utakmicu u Beogradu. Falk se oseća bolje i postoji šansa da zaigra. Zbog toga će putovati sa nama - rekao je Stale Solbaken.

Međutim, nije sve tako crno pošto je Pep Bil koji je došao u Kopenhagen iz Saragose pružio sjajnu partiju na debitantskoj utakmici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.