ŽAO MI JE ŠTO NEMA NAVIJAČA:  Milošević traži pobedu pred praznom Humskom!
Milošević i Asano, Foto: Starsport©

superliga, 3. kolo

ŽAO MI JE ŠTO NEMA NAVIJAČA: Milošević traži pobedu pred praznom Humskom!

Milošević je dodao da bez obzirra na takmičenje, svaki meč mora da se odigra najbolje moguće

Objavljeno: 14:31h

Na promociji novog fudbalera Takuma Asana, Savo Milošević nije krio zadovoljstvo, jer je on bio primarna želja trenera crno-belih.

– Nadam se da ćemo do utorka završiti papirologiju sa Arsenalom kako bismo ga licencirali za Evropu, da bi bio spreman već za četvrtak. A koliko ćemo ga koristiti protiv Malatije zavisiće od narednih nekoliko dana kad ga budemo podvrgnuli testovima fizičke spreme. Očekujemo da igra protiv Turaka. Inače, dolazi iz velikog kluba, igrao je ozbiljne lige i predstavljaće kvalitet, ne samo u Srbiji, nego i u Ligi Evrope. Želim mu da se ovde oseća kao kod kuće. Najbitnije u ovom trenutku je da se što bolje uklopi u ekipu, navikne se na naš rad, rekao je Savo Milošević.

Prvi me koji Partizan igra je protiv Mačve u nedelju od 20 sati i to pred praznim tribinama, zbog kazne koju je klub dobio prošle sezone na meču sa Vojvodinom.

– Jako mi je žao što neće biti publike. Pre samo dva dana bio je veći broj ljudi nego što je praksa i bilo bi lepo kada bi bilo tako protiv Mačve, ali ne može. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat kako bismo na najbolji način uputili pozivnicu navijačima za Malatiju, rekao je Milošević.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Beta/Branislav Božić

Kako je naglasio, Mačva je poslednjih godina jedan od najpozitivnijih primera u srpskom fudbalu.

– Mačva je nama prijateljski klub. Imamo ljude bliske meni, svima nama, Ivicu Kralja, Darka Teškovića… Drago mi je što je Mačva uspela da se digne na viši nivo. Moramo ozbiljno da je shvatimo, da imamo prilaz kao da je evropski duel, kazao je trener crno-belih.

Milošević je dodao da bez obzirra na takmičenje, svaki meč mora da se odigra najbolje moguće.

– Mnogi su uspeli da nas iznenade prošle godine, ali ne želim da se vraćamo na to. Potpuno je samoubistvo život u prošlosti u fudbalu. Jasno je da moramo da budemo bolji… Znam da je zanimljivije i atraktivnije igrati Ligu Evrope, ali oni igrači koji tako razmišljaju neće biti u prvoj postavi. Za mene nema podele, svaka utakmica mora isto da se tretira, zaključio je Milošević, najavivši još dva ili tri pojačanja do kraja prelaznog roka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.