U GLAVI IM SAMO ZVEZDA: Baš me briga za prvenstvo, niko ne sme da se povredi pred Marakanu, pa neka i izgubimo!
Stale Solbaken, strateg danskog prvaka, Foto: EPA/ Antoly Maltasev

fokusiran

U GLAVI IM SAMO ZVEZDA: Baš me briga za prvenstvo, niko ne sme da se povredi pred Marakanu, pa neka i izgubimo!

Solbaken je prezadovoljan podrškom navijača i energijom koju ulivaju ekipi pred mečeve koji rešavaju evropsku sudbinu danskog šampiona u ovoj sezoni

Objavljeno:

Trener Kopenhagena, Stale Solbaken odlučio je da "žrtvuje" meč četvrtog kola danske Superlige u kome branilac titule gostuje ekipi Sonderjiskea od 16 časova.

Naime, norveškom stručnjaku je najbitnije da današnji meč prođe bez povreda ili drugih nepredviđenih okolnosti koje bi poremetile Kopenhagen pred gostovanje na Marakani u utorak.

Takođe, Solbaken je prezadovoljan podrškom navijača i energijom koju ulivaju ekipi pred mečeve koji rešavaju evropsku sudbinu danskog šampiona u ovoj sezoni.

Kopenhagen je dansku Superligu započeo sa tri pobede, pa im današnje gostovanje i nije preterano važno. Trener kluba iz prestonice Danske na teren će izvesti kombinovani sastav, a sve je podređeno pripremi za "dvomeč sezone" kako u tom klubu ocenjuju predstojeće okršaje sa crveno-belima.

Solbaken je oduševljen posetom na stadionu "Parken" u prvim ovosezonskim mečevima, a od navijača traži još jaču podršku za ključne utakmice.

Fudbaleri Kopenhagena
Fudbaleri Kopenhagena foto: AP

- Mislim da je podrška publike bila izuzetno snažna. Prvo protiv Arhusa gde je bilo 16.000 gledalaca, a potom i protiv Nju Sejntsa, koji na prvi pogled nije atraktivan protivnik. To pokazuje da smo i na tom frontu spremni za Crvenu zvezdi. Podrška i energija koju možemo da stvorimo zajedno sa našim navijačima mogu biti presudni za uspeh u ova dva meča - poručio je Solbaken.

Podsetimo, Kopenhagen i Zvezda sastaju se u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, a Danci su u prethodnom kolu eliminisali velški TNS "duplom pobedom"

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.