POJAČANJE ZA MALATIJU: Crno-beli su i njega registrovali za narednu evropsku bitku!
Fudbaleri Partizana u četvrtak dočekuju Malatiju, Foto: Starsport©

spisak

POJAČANJE ZA MALATIJU: Crno-beli su i njega registrovali za narednu evropsku bitku!

Partizan prvu utakmicu protiv Malatije igra narednog četvrtka u Humskoj, a revanš je sedam dana kasnije u Turskoj

Objavljeno:

Takuma Asano će u subotu zvanično biti predstavljen kao novi igrač Partizana, ali je već sada poznato da će Japanac biti u konkurenciji za dvomeč sa Malatijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su u petak poslali u UEFA spisak fudbalera za mečeve sa turskim predstavnikom, a jedno od novih imena na spisku je i Takuma Asano. Pored Japanca, prijavljen je i mladi vezista Stahinja Jovanović, koji nije bio u konkurenciji za mečeve protiv Konahs Kija.

Na spisku se nalazi i Armin Đerlek, ali je prema poslednjim informacijama mladi Pazarac napustio Partizan, a dogovor sa Sivasporom je očigledno postignut posle slanja spiska u UEFA.

Takuma Asano
Takuma Asano foto: FK Partizan

Savo Milošević će za meč sa Malatijom na raspolaganju imati ove igrače:

Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Đorđe Ivanović, Strahinja Jovanović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Umar Sadik, Takuma Asano.

Na B listi, gde su igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine nalazi se još pet imena i to su pored već pomenutog Đerleka još Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović i Slobodan Stanojlović.

Partizan prvu utakmicu protiv Malatije igra narednog četvrtka u Humskoj, a revanš je sedam dana kasnije u Turskoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.