ALI PRVO MORAJU DA IZBACE MALATIJU: Ovi timovi su potencijalna poslednja prepreka Partizana za ulazak u grupe LE!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

ima ih 13

ALI PRVO MORAJU DA IZBACE MALATIJU: Ovi timovi su potencijalna poslednja prepreka Partizana za ulazak u grupe LE!

Ukoliko crno-beli eliminišu turski tim, u plej-ofu će biti nosioci pa bi zbog toga trebalo da, bar na papiru, dobiju lakše rivale

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gde ih čeka Malatija iz Turske.

Ukoliko crno-beli eliminišu turski tim, u plej-ofu će biti nosioci pa bi zbog toga trebalo da, bar na papiru, dobiju lakše rivale. U ponedeljak, 5. avgusta, na programu je žreb za plej-of u kome će se saznati sa kim će se suočiti pobednik duela Partizana i Malatije.

Međutim, čak iako je nosilac Partizan bi mogao da naleti na potencijalne mine kao što su Torino, Spartak iz Moskve i norveški Molde koji je u drugom kolu eliminisao Čukarički.

Parovi nosioci u plej-ofu Lige Evrope

Tun (Švajcarska) - Spartak Moskva (Rusija) Torino (Italija) - Šahtjor Soligorsk (Belorusija) U. Krajova (Rumunija) - AEK Atina (Grčka) Midtjiland (Danska) - Rendžers (Škotska) Molde (Norveška) - Aris Solun (Grčka) Rijeka (Hrvatska) - Aberdin (Škotska) Austrija Beč (Austrija) - Apolon Limasol (Kipar) Lokomotiva Plovdiv (Bugarska) - Strazbur (Francuska) CSKA Sofija (Bugarska) - Zorja (Ukrajina) Mariupol (Ukrajina) - AZ Alkmar (Holandija) Ventspils (Litvanija) - Vitorija (Portugalija) Nefči (Azerbejdžan) - Bnei Jehuda (Izrael)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.