BLAMAŽA MARKA NIKOLIĆA I VIDEOTONA: Izbacio ih Vaduc iz Lihtenštajna! Joveljić starter bez gola, ispala Budućnost!
Dejan Joveljić je počeo meč protiv Flore, Foto: EPA/Armando Babani

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

BLAMAŽA MARKA NIKOLIĆA I VIDEOTONA: Izbacio ih Vaduc iz Lihtenštajna! Joveljić starter bez gola, ispala Budućnost!

Najveće iznenađenje drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope priredio je Vaduc iz Lihtenštajna

Objavljeno: 23:21h

Ajntraht iz Frankfurta se plasirao u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je pobedio estonsku Floru sa 2:1 na domaćem terenu.

Starter na utakmici bio je Dejan Joveljić u dresu nemačkog tima koga je u 67. minutu zamenio Mijat Gaćinović, a osim mladog fudbalera meč je počeo i Filip Kostić.

Frankfurtski tim je u prednost došao u 37. minutu kada je Pasijensija iskoristio centaršut sa desne strane i šutirao glavom. Usledio je hladan tuš za navijače Ajntrahta kada je Sinjavinskij izjednačio u 40. minutu.

U drugom poluvremenu, penal je spasio nemačku ekipu. Precizan sa bele tačke je bio Pasijensija koji je postao junak utakmice.

Zrinjski je uspeo da sruši holandski Utreht. Posle 1:1 iz prve utakmice, istim rezultatom je završen i revanš pa je Zrinjski uspeo da izbori produžetke.

Strelac za Zrinjski bio je Hadžić koji je pogotkom u 65. minutu izjednačio posle gola Gustafsona i tako su se stekli uslovi za produžetke.

Osetili su navijači Zrinjskog da mogu da slave protiv holandskog tima. Posle oduzete lopte na sredini i pomalo konfuzne situacije, Staniša Mandić je imao dosta sreće, a lopta je završila u mreži i izbacila Utreht.

Podgorička Budućnost nije mogla da u Ukrajini preokrene rezultat i plasira se u narednu rundu. Zorija je slavila na domaćem terenu sa 1:0, a veći deo utakmice crnogorski tim je proveo sa devet igrača na terenu.

Prvi i jedini gol na meču postigao je Gromov u 32. minutu.

Najveće iznenađenje drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope priredio je Vaduc iz Lihtenštajna.

Fudbaleri Vaduca su eliminisali mađarski Videoton čiji je trener Marko Nikolić.

Ekipa iz Lihtenštajna je izgubila prvi meč sa 1:0, a u drugom slavila istim rezultatom i posle produžetka otišla u narednu rundu. Prvi gol je postiga Milan Gajić koji je bio precizan sa penala, a konačan rezultat postavio je Kulibali u 100. minutu meča.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.