SADA JE SVE JASNO: Oglasio se Darko Lazović povodom dolaska u Crvenu zvezdu!
Darko Lazović, Foto: Starsport©

zvanično

SADA JE SVE JASNO: Oglasio se Darko Lazović povodom dolaska u Crvenu zvezdu!

- Interesovanje sa 'Marakane' je bilo, ali sam odmah pošteno rekao da razmišljam samo o Italiji i da trenutno nije vreme za povratak - rekao je veliki ljubimac Delija

Objavljeno:

Bivši kapiten Crvene zvezde Darko Lazović neće pojačati redove srpskog šampiona.

- Prvo bih čestitao ekipi na prolazu u 3. kolo kvalifikacija i poželeo joj da se ponovo plasira u Ligu šampiona, jer joj je tamo i mesto. Nisam hteo da se oglašavam dok ne prođe utakmica sa Helsinkijem, ali sada mogu da kažem da nije postojala opcija povratka u Zvezdu ovog leta, jer je moja odluka odavno bila da nastavim karijeru u Italiji - rekao je za Mondo Lazović.

Reprezentativac Srbije iza sebe ima sjajnu sezonu, a kao kandidati za potpis 28-godišnjeg fudbalera interesovali su se Atalanta i Lacio.

- Imam nekoliko ponuda i mislim da ću za nekoliko dana imati novi klub. Interesovanje sa 'Marakane' je bilo, ali sam odmah pošteno rekao da razmišljam samo o Italiji i da trenutno nije vreme za povratak. Žao mi je što se ta vest pojavila u medijima, pa će sada neko pomisliti da se igramo, ali nije tako jer sam odmah rekao da povratak u Srbiju nije opcija - poručio je Lazović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.