VOLI SVOJ TIM VIŠE NEGO ŽENU: Zaprosila ga pred navijačima, a on joj odgovorio kako nije očekivala!
Foto: Printskrin

zanimljiva scena

VOLI SVOJ TIM VIŠE NEGO ŽENU: Zaprosila ga pred navijačima, a on joj odgovorio kako nije očekivala!

Naime, njen muškarac je odgovorio da će je oženiti kada Šalke osvoji Bundesligu, što se verovatno neće tako skoro dogoditi.

Objavljeno: 12:42h

Prosidba na javnim mestima i ispred gomile nepoznatih ljudi često je loša ideja. Internet je prepun snimaka koje svedoče da zaprošeni ne reaguju najbolje kada su izvrgnuti takvom pritisku, a i onaj koji prosi ruku voljene osobe nepotrebno se izlaže potencijalnom javnom poniženju. Bilo kako bilo, jedna navijačica Šalkea upravo je preuzela takav rizik, pa je ispred nekoliko stotina obožavatelja tog kluba na bini zaprosila svog dragog.

Priča se po nju nije završila onako kako se nadala. Odgovor nije bio ni da, ni ne, ali je zaljubljenoj dami ostavio jako malo nade da će tako skoro ispred oltara. Naime, njen muškarac je odgovorio da će je oženiti kada Šalke osvoji Bundesligu, što se verovatno neće tako skoro dogoditi.

Klub iz Gelzenkirhenu je završio na 14. mestu, nemačkim prvenstvom već godinama dominira Bajern, a i Šalkeova istorija osvajanja Bundelige ne ide braku u prilog. Posljednje prvenstvo su plavo-bijeli osvojili 1958. godine!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.