ZVEZDA ZVALA LAZARA MARKOVIĆA: Bivši igrač Partizana se odlučio na potez zbog koga će podrhtavati tlo!
Lazar Marković, Foto: Saša Pavlić Koky

blizu potipsa

ZVEZDA ZVALA LAZARA MARKOVIĆA: Bivši igrač Partizana se odlučio na potez zbog koga će podrhtavati tlo!

Sve ponude je odbio i želi samo u zagrebački Dinamo

Objavljeno: 08:47h

Verovali ili ne, Crvena zvezda je bila na pragu da angažuje bivšeg fudbalera Partizana Lazara Markovića, međutim, nekadašnji reprezentativac je odlučio da pojača Dinamo iz Zagreba

Srpski fudbaler Lazar Marković (25) na pragu je prelaska u Dinamo iz Zagreba, prenosi hrvatski "Večernji list".

Da će nekadašnji srpski reprezentativac zaigrati u Hrvatskoj spekulisalo se prošle nedelje, ali je tada sve bilo daleko od realizacije. Ipak, sada je potvrđeno da je Dinamo ozbiljan u nameri da angažuje bivšeg fudbalera Partizana, jer ga žele i trener Nenad Bjelica i sportski direktor Zoran Mamić.

Marković je navodno odbio i Crvenu zvezdu i neke turske i kineske klubove, jer želi upravo u Zagrebu da oživi svoju karijeru koja stagnira godinama.

Lazar Markoivć  u drsu Partizana
Lazar Markoivć u drsu Partizanafoto: Starsport©

Ukoliko dođe do realizacije transfera, Marković će zarađivati 800.000 evra godišnje, jer je slobodan igrač i došao bi bez obeštećenja. Marković je, piše "Večernji list", igrač po Bjeličinom ukusu, a Mamić smatra da je Srbin bolji od svih Dinamovih fudbalera, ne računajući najveću zvezdu, Španca Danija Olma (21), koji je na izlaznim vratima.

Upravo od njegovog potencijalnog odlaska zavisi i da li će Lazar doći, a kako navodi poznati hrvatski dnevni list, naš fudbaler se raspitivao o Dinamu, pre svega kod sunarodnika Komnena Andrića (24), koji je u redovima šampiona države od januara.

Marković je trenutno slobodan igrač nakon još jedne neuspele epizode u Fulamu, u koji je došao zimus iz Liverpula bez obeštećenja. Iz Partizana je otišao u Benfiku leta 2013, godinu dana kasnije u Liverpul, a potom je imao neuspele epizode na pozajmicama u Fenerbahčeu, Sportingu, Halu i Anderlehtu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.