PREZADOVLJAN SAM, NEMAM DILEMU OKO SASTAVA: Savo Milošević zna kako Partizan mora da igra protiv Konahsa!
Foto: Espreso.co.rs

PRED MEČ

PREZADOVLJAN SAM, NEMAM DILEMU OKO SASTAVA: Savo Milošević zna kako Partizan mora da igra protiv Konahsa!

Konferencija za štampu uoči duela sa Velšanima

Objavljeno:

Partizan dočekuje Konahs Kvej u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evorpe, a trener crno-belih Savo Milošević se obratio medijima pred dolazak Velšana.

Klub iz Humske ima minimalnu prednost iz prvog meča i deluje da će utakmica u Beogradu biti samo odrađivanjae posla, pošto je jasna razlika u kvalitetu.

- Za mene je najbitnije da su svi momci spremni, jako je bitno da sačuvamo tim od povreda, jer igramo i ligu i kvalifikacije. Radili smo poslednjih 4 dana na otklanjanju nekih problema koje smo imali u Velsu.

Konahs Kvej igra prilično grub fudbal i jako je teško igrati protiv njih.

- Nije lako, ali ima podatak, radili smo analizu, mi smo tamo napravili 13 faulova, naspram njihovih 27, to možda pokazuje da mi nismo imali dovoljno agresije u igri, a da su oni bili previše agresivni, ali smatram da mi ni ne treba da pravimo fauzlove, jer to njima upravo i odgovara i u Beogradu treba da napravimo još manje faulova. Jako je bitno da lopta bude što više u igri nego u prekidima - istakao je trener Partizana.

Milošević nema dilemu oko sastava za predstojeći duel,

- Nemam dilemu oko sastava tima.

Kako do gola?

- Razlika je velika kako doći i kako postići gol. Mi smo relativno lako dolazili do gola, a realizacija je rezultat niza okolnosti i meni je bitno da dolazimo u šanse i da zadržimo ovakvu igru, a siguran sam da će i realizacija biti popravljena. A sa druge strane naši protivnici u poslednja dva meča su imala dva i po šuta, dok smo mi šutnuli 47 puta, to je statistika.

Partizan ima novi travnati teren.

- Bio sam na terenu i moram da kažem da sam prezadovoljan i da tu više ne možemo da tražimo opravdanje.

Razmišljate li o narednom protivniku?

- Nemamo prostora da razmišljamo tako, prvo moramo da razmišljamo o narednom rivalu, onda tek možemo da razmišljamo o Olimpiji ili turskoj ekipi.

BONUS VIDEO:

(Mirjana Stepić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.