EVROPSKA ZVEZDA SE POLAKO DIŽE: Promena u štoperskoj liniji i juriš crveno-belih na pobedu u Finskoj!
Foto: Starsport©

espreso na licu mesta

EVROPSKA ZVEZDA SE POLAKO DIŽE: Promena u štoperskoj liniji i juriš crveno-belih na pobedu u Finskoj!

Došlo je vreme da se potvrdi plasman u narednu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Objavljeno: 10:36h
Nikola Husein

Crvena zvezda u hladnoj i vetrovitoj prestonici finske igra revanš meč protiv Helsinkija i traži pobedu, kako zbog samopouzdanja pred sledeće bitke, tako i zbog povećanja UEFA koeficijenta i dalji napredak i eventualno bolji status u narednim kvalifikacijama, a ne treba zanemariti ni činjenicu da Superliga ima rapidan rast na listi UEFA, pa bi to dodatno pospešilo njen napredak.

Kako je sam Vladan Milojević na konferenciji pred meč izjavio da i dalje ne zna koji tim će izaći na teren, izvesno je da će doći do rokade u odbrani i da će Miloš Degenek ponovo zauzeti svoje mesto u poslednjoj liniji tima.

Na golu je Borjan neprikosnoven, leva strana je rezervisana za Rodića, dok će desni bok pripasti Stojkoviću koji ponovo mora da se dokazuje, pa mu je suspenzija Gobeljića u neku ruku i dobro došla da se ponovo izbori za mesto starteta. Degeneku će društvo na štoperu praviti Nemanja Milunović, fudbaler koji polako ulazi u formu iz najsjajnijih dana i treba očekivati da upravo ovaj tandem bude to što su čelnici Zvezde tražili još od zime ove godine.

Što se tiče veznog reda ni tu ne bi trebalo da bude nekog velikog iznenađenja. Kanjas je "zacementiran" na poziciji zadnjeg veznog posle povrede Jovićića, a ispred njega će delovati Ivanić i Jovančić.

Marko Marin i El Fardu Ben imaju svoja zaduženja po bokovima i oni će uz Boaćija biti najistureniji fudbaleri srpskog šampiona.

foto: Espreso.co.rs

Na klupi će svoju šansu tražiti Jevtović, Vukanović, Pavkov, što se u prethodnom meču ispostavilo kao pun pogodak kada je Milojević upravo ovu trojicu uveo u igru i to je rezultiralo golom Pavkova u samom finišu meča.

Podsetimo, pobednik ovog duela sastaće se u trećem kolu sa boljim iz meča Kopenhagena i TNS, a prvi meč je na programu već narednog utorka.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.