Dan D za Sinišu Mihajlovića!
Siniša Mihajlović, Foto: AP

borba traje

Dan D za Sinišu Mihajlovića!

Legendarni reprezentativac Jugoslavije pre osam dana je završio prvu fazu lečenja hemoterapijom.

Objavljeno: 10:37h

Prve prognoze o šansama Siniše Mihajlovića (50) da pobedi leukemiju biće poznate do kraja ove nedelje, saznaje Informer! Trener Bolonje od sredine jula nalazi se u bolnici "Santa Orsola Malpigi" u Bolonji, a u narednih pet dana trebalo bi da od lekara dobije prve procene o tome u kom smeru će dalje teći njegovo lečenje.

Mihajlović trenutno boravi u određenoj vrsti karantina, a lekari danonoćno brinu o njegovom zdravstvenom stanju. Legendarni reprezentativac Jugoslavije pre osam dana je završio prvu fazu lečenja hemoterapijom.

Prva faza lečenja hemoterapijom prošla je bez komplikacija, u skladu s očekivanjima lekara

Prema rečima izvora Informera uskoro će biti poznato kako je Mihajlovićev organizam reagovao.

- Prve prognoze trebalo bi da stignu do kraja ove nedelje, najkasnije početkom sledeće. Naravno, ne može da se izleči jednom injekcijom, već je to dug proces. Nakon što stignu prognoze, Miha će i dalje nastaviti s terapijama. U bolnici će ostati još neko vreme. Prva faza lečenja hemoterapijom prošla je bez komplikacija, u skladu s očekivanjima lekara - objašnjava izvor "Informera".

Direktnu komunikaciju s Mihajlovićem trenutno ima svega nekoliko najbližih ljudi, pošto mu je u ovom trenutku najpotrebniji mir.

- Miha je ugasio stari telefon i uzeo novi broj. Čuje se s članovima porodice, najbližim prijateljima i saradnicima iz kluba. Svi njegovi prijatelji, bivši saigrači, ali i veliki broj nekadašnjih rivala, voleli bi sada da ga ili čuju ili posete u bolnici. To trenutno nije moguće, pošto je u bolnici praktično u karantinu i doktori zahtevaju da tako ostane do daljeg. Verovatno ni Siniša ne bi stigao da odgovori svima na pozive i poruke, pošto je dobio podršku i pozive sa svih strana - dodaje izvor

Uprkos situaciji u kojoj se nalazi, naš trener nije zapostavio obaveze u klubu. Kako prenose italijanski mediji, on je u stalnom kontaktu sa svojim pomoćnikom i kumom Miroslavom Tanjgom, koji trenutno vodi pripreme Bolonje u Austriji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.