TV Partizan: Zvezda i Dinamo su bili policijski klubovi! (VIDEO)

Partizanov vesnik

TV Partizan: Zvezda i Dinamo su bili policijski klubovi! (VIDEO)

Pantić je nabrajao i legende crveno-belih poreklom iz Hrvatske, tvrdeći da je Zvezda, kao srpski klub, dovela Branka Zebeca, bivšeg fudbalera Nezavisne Države Hrvatske
Objavljeno: 18:54h

Na Jutjubu je objavljena 23. epizoda "Partizanovog vesnika", iza koje stoji produkcija TV Partizan. O raznim aktuelnim i škakljivim temama, govorio je jedan od autora, Željko Pantić. On je komentarišući navodne optužbe da je " Partizan hrvatski klub", naveo i primer iz Zagreba, gde je jedan od listova objavio tekst u kojem se tvrdi da je zapravo "Partizan uništio hrvatski fudbal, uzimajući najbolje igrače i odvodeći ih u Beograd". Pantić je nabrajao i legende crveno-belih poreklom iz Hrvatske, tvrdeći da je "Zvezda, kao srpski klub, dovela Branka Zebeca, bivšeg fudbalera Nezavisne Države Hrvatske". - Crvena zvezda i Dinamo Zagreb su bili policijski klubovi i bili su veoma bliski - istakao je Pantić, navodeći primere kako su igrači Dinama dolazili baš u Zvezdu.

Naglasio je i da u minulih 40 godina nijedan hrvatski fudbaler nije igrao u Partizanu, ističući i da nacionalnost nikada nije bio kriterijum da bi neko igrao u Partizanu i za njega navijao.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.