BOMBA LETA! EKSPLOZIJA NA MARAKANI: Darko Lazović se za 48 sati vraća u Crvenu zvezdu?!
Darko Lazović se vraća u Crvenu zvezdu, Foto: Starsport©

Tektonski poremećaj

BOMBA LETA! EKSPLOZIJA NA MARAKANI: Darko Lazović se za 48 sati vraća u Crvenu zvezdu?!

Kapitalno i najzvučnije pojačanje crveno-belih u poslednjih nekoliko godina

Objavljeno: 14:57h

Da li će to pući bomba od koje će se zatresti ne samo Topčidersko brdo, ne samo Srbija nego i čitavo okruženje?!

Ako je slutiti po onome što javlja "Mozzart sport" upravo to bi moglo da se dogodi u narednih 48 sati. A ime bombe je Darko Lazović koji je pred povratkom u Crvenu zvezdu?!

Darko Lazović je na pragu povratka
Darko Lazović je na pragu povratkafoto: Starsport©

Kako saznaje ovaj portal, čelnici crveno-belih na dobrom putu su da završe najzvučniji dolazak u klub u poslednjih nekoliko godina, uz naravno prošlogodišnje dovođenje Marka Marina.

Sve što, navodno treba da se dogodi, jeste da crveno-beli sačekaju narednih 48 sati i da se ne javi nijedan od bogatijih italijanskih klubova u međuvremenu, pa će bivši kapiten ponovo stići na Marakanu.

Samo neka iznenadna ponuda iz Italije mogla bi da spreči Darka Lazovića da se ne vrati u Zvezdu
Samo neka iznenadna ponuda iz Italije mogla bi da spreči Darka Lazovića da se ne vrati u Zvezdufoto: Starsport©

Krilnom fudbaleru i reprezentativcu Srbije je istekao ugovor sa Đenovom i on je odbio nastavak saradnje pošto mu je bio ponuđen samo dvogodišnji ugovor što je on odbio.

Očekivalo se da će imati brojnih ponuda, a odbio je ono što su mu nudili iz Kine i Arabije, sve se nadajući da bi mogao da ostane na Apeninima u nekom jačem klubu, što se pretpostavljalo posle odlične sezone koju je imao.

Ali to se do sada nije dogodilo, pa čak ni kada ga je bivši trener Ivan Jurić pozvao u Veronu, koja nije bila dovoljno primaljiva za brzonogog Čačanina.

Darko Lazović je baš igrač kakav je potreban Zvezdi
Darko Lazović je baš igrač kakav je potreban Zvezdifoto: Starsport©

Tako da je Crvena zvezda izbila u prvi plan i kontakti su uspostavljeni i osim ako ne iskrsne u naredna dva dana ponuda nekog jačeg i bogatijeg italijanskog kluba, posao bi trebalo da bude završen, a nekadašnji kapiten da ponovo obuče crveno-beli dres.

Kako se navodi, Lazović bi u prvoj godini ugovora u Ljutice Bogdana za godinu dana zaradio 600.000 evra uz bonuse u slučaju dobrih rezultata i uspeha ekipe i njega samog, a uz to bi mu pripalo i obeštećenje koje se plaća slobodnim igračima kada potpisuju za neki klub.

Nije nikakva tajna da na Marakani su tražili igrača koji će im doneti brzinu, pogotovo po krilima, ali su na početku leta kada se Lazović i tada dovodio u vezu sa Zvezdom, čelni ljudi govorili kako je to naučna fantastika.

Biće da ipak nije i da ponekad važi ona stara - ko čeka, taj dočeka!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.