NE NAPUŠTATE RODITELJE DA BISTE ŽIVELI S BOGATIM LJUDIMA! Fantastična lekcija Aleksandra Mitrovića o novcu!
Aleksandar Mitrović je rekao nešto što bi svaki mladi sportista morao da zapamti, Foto: Dado Đilas

bravo, majstore

NE NAPUŠTATE RODITELJE DA BISTE ŽIVELI S BOGATIM LJUDIMA! Fantastična lekcija Aleksandra Mitrovića o novcu!

Najbolji strelac Fulama je letos odbio brojne bogate ponude i odlučio da ostane u Fulamu

Objavljeno:

U trenutku kada je Fulam ispao iz Premijer lige prošle sezone svi su već videli Aleksandra Mitrovića kao prvog igrača koji će napustiti klub i preći u neki drugi.

Međutim, srpski reprezentativac je iznenadio kompletnu fudbalsku javnost u Engleskoj, kada je odbio ponude koje je imao i iz Premijer ligi, i iz Španije, Turske, Kine, i potpisao novi petogodišnji ugovor sa "kolibarima" na opštu radost svih navijača.

Time je pokazao da je jedan od retkih sportista u današnje vreme koji stavlja neke druge stvari na prvo mesto umesto novca, oko koga se sve vrti sada.

Aleksandar Mitrović je obradovao navijače Fulama odlukom da ostane
Aleksandar Mitrović je obradovao navijače Fulama odlukom da ostanefoto: AP

- Imao sam mnogo ponuda, ali bila je to laka odluka za mene. Ovde sam srećan, kao i moja porodica. Nisam tip čoveka koji juri samo novac i trofeje. Igram fudbal zato što je to moja strast, a nju sam ponovo pronašao u Fulamu, pred našim navijačima. Uživam u svakoj sekundi na terenu, kada igram pred njima. Svako jutro kada krećem na trening, osećam se srećno i zadovoljno, a to je nešto što ne može da se kupi novcem - rekao je Mitrović.

Najbolji strelac Fulama prošle sezone je potom poentirao svojom izjavom i dao izvanredan primer brojnim sportistima, pogotovo mladima, čime treba da se vode u životu.

Aleksandar Mitrović je pokazao da nije sve u novcu
Aleksandar Mitrović je pokazao da nije sve u novcufoto: AP

- Na kraju prošle sezone bilo je momenata kada sam razmišljao šta je najbolje za mene. Ovde u Fulamu se osećam kao kod kuće. A, nikada ne napuštate roditelje da biste otišli da živite negde drugo sa bogatim ljudima - dodao je on.

Tako će Mitrogol ponovo predvoditi Fulam u Čempionšipu kao kada je tek stigao, a navijači se nadaju da će im obezbediti novi ekspresan povratak u Premijer ligu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.