TRENER KOPENHAGENA BESAN NA UPRAVU: Za Velšane nije neophodan, ali Zvezda je nešto drugo!
Stale Solbaken, Foto: EPA/ Antoly Maltasev

nije mu svejedno

TRENER KOPENHAGENA BESAN NA UPRAVU: Za Velšane nije neophodan, ali Zvezda je nešto drugo!

- Ponavljam, trenutak je loš za klub, rekao je Solbaken.

Objavljeno:

Danski šampion, ekipa Kopenhagena, skoro sigurno je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Oni su u prvom meču sa 2:0 pobedili u gostima prvaka Velsa, tim TNS-a, pa im neće biti teško da plasman u narednu rundu overe na svom stadionu u sredu.

Ukoliko sve bude po planu, sledeći rival Dancima trebalo bi da bude Crvena zvezda, koja u Helsinki nosi dva gola prednosti. Biće to, po opštem mišljenju, neizvestan dvoboj, u kome je teško proceniti ko je bliži uspehu.

Trenera Kopenhagena, Stale Solbaken, ljut je na upravu koja je pre nekoliko dana prodala najboljeg fudbalera ovog tima Roberta Skova. On će uskoro obući dres nemačkog Hofenhajma, a Kopenhagen će prihodovati 8 miliona evra. – To što će stići novac u klub je dobro, ali mi ostajemo bez važnog fudbalera. Za duel sa Velšanima nije nam neophodan, ali je Zvezda već mnogo ozbiljniji ispit. Smatram da je ovo baš loš trenutak za prodaju. Imali smo s njim džentlmenski dogovor, on je dobio ponudu koja mu se dopala, a i mi smo finansijski dobro prošli. Ali, ponavljam, trenutak je loš za klub, rekao je Solbaken.

Kopenhagen bi mogao uskoro da se i pojača, pominje se dolazak Lukasa Andresa iz Olborga, koji je imao ugovor sa Ajaksom, ali se nije izborio za minutažu u dresu “kopljanika“. Problem za Dance je i pozicija levog beka, pošto Šveđanin Pjer Bengston nije opravdao očekivanja. Na meču sa TNS-om povredili su se i strelac prvog gola Kipranin Sotiriju i vezista Rasmus Falk Jensen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.