ARGENTINAC NIJE POTPISAO ZA DRUGI KLUB: Blizu je dolaska u Partizan, ali jedan čovek je veliki kamen spoticanja!
Huan Ignjasio Kavaljaro i dalje je u pregovorima sa Partizanom, Foto: EPA/JAIME ECHEVERRIA

Bliži je od Japanca

ARGENTINAC NIJE POTPISAO ZA DRUGI KLUB: Blizu je dolaska u Partizan, ali jedan čovek je veliki kamen spoticanja!

Fudbaler je veoma zainteresovan da karijeru nastavi u Evropi

Objavljeno:

Kada je pre neki dan stigla vest da se Huan Ignjasio Kavaljaro vratio u Union Santa Fe i da je potpisao ugovor, usledilo je veliko razočarenje među navijačima Partizana, međutim, to je daleko od istine.

Argentinski fudbaler koji se još početkom prelaznog roka pojavio kao velika želja osvajača Kupa Srbije, nije potpisao nikakav ugovor, niti se usmeno obavezao, a kako stvari stoje čak je blizu dolaska u Humsku.

Kako saznaje "Telegraf", pregovori između njega i crno-belih su u punom jeku, a idu u smeru da je trenutno on bliži dolasku, nego što je Japanac Takuma Asano iz Arsenala.

Razlog zašto Kavaljaro nije potpisao za Santa Fe jeste taj što želi da se preseli u Evropu i ima ponude iz inostranstva, a to je upravo Partizanova. Klub iz Humske je i pojačao prvobitnu ponudu, pošto je Rikardo Gomeš prodat u Emirate.

Crno-beli su se ozbiljno angažovali na dovođenju Argentinca, uključeno je i nekoliko agenata i menadžera iz inostranstva kako bi se postigao dogovor sa igračevim menadžerom, koji je i najveći kamen spoticanja.

Naime, Kavaljara zastupa jedan od najmoćnijih ljudi u argentinskom fudbalu i koji zadaje najviše problema u pregovorima, ali su čelnici Partizana uspeli da stupe i u direktan kontakt sa fudbalerom kako bi što pre došli do dogovora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.