ALKOHOLIČARU, KAD ĆEŠ DA SE LEČIŠ? Odbio Partizan zbog Zvezde, pa otkrio istinu!
Darko Jevtić (levo), Foto: EPA/ Jakub Kaczmarczyk

zanimljiv intervju

ALKOHOLIČARU, KAD ĆEŠ DA SE LEČIŠ? Odbio Partizan zbog Zvezde, pa otkrio istinu!

- Te glasine počele su da se pojavljuju, potom je došao period kada nisam igrao. Na kraju se desio taj transparent - rekao je Jevtić

Objavljeno: 19:27h

Švajcarski fudbaler sa srpskim pasošem Darko Jevtić u razgovoru za poljske medije otkrio je zanimljive detalje iz svoje karijere.

Vezistu poljskog Leha su 2016. godine povezivali su sa Partizanu i tada je bio u foksu ovdašnje javnosti.

Iako zvanične ponude nije bilo, Jevtić je crno-bele i pre nje odbio izjavom da je navijač Crvene zvezde.

Najvatrenije pristalice Lhea su Jevtića okarakterisale kao čoveka sklonom piću, pa su mu na jednom meču posvetili transparent sa natpisom "Alkoholičaru, kad ćeš da se lečiš?".

Jevtić je konačno otkrio pozadinu cele priče.

- Najpre sam se smejao kada sam video taj transparent, jer sam znao da to nije istina. Nikada nisam bio u centru za lečenje bolesti zavisnosti, ali je neko na internetu napisao da me je video tamo. Nikome nije prijatno da ga nazivaju alkoholičarom, posebno kada to niste. Nije mi bilo lako. Te glasine počele su da se pojavljuju, potom je došao period kada nisam igrao. Na kraju se desio taj transparent - rekao je Jevtić i dodao:

- Teško je bilo pobeći od tih glasina. Slike transparenta počele su da se šire na internetu. Čitao sam takve stvari godinu dana, ali sam sve to prebrodio. Da nisam - ne bih bio u Lehu. Moram da se nosim i sa različitim porukama na društvenim mrežama. Pokušavao sam da se ne obazirem na to. Poruke navijača su uvek u glavi, ali ljudi iz kluba su znali da to nije istina.

U Partizan nije želeo da pređe, pošto je navijač Crvene zvezde.

- Tačno je da sam imao menadžera koji me je zvao i pitao da li bih želeo da pređem u Partizan, rekao sam da trenutno ne dolazi u obzir, Partizan me ne zanima toliko kao Zvezda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.