REAL STOPIRAO ODLAZAK GERETA BEJLA U KINU: Niko sa dve čiste u glavi ne bi pristao na ono što su pokušali Kinezi!
Geret Bejl, Foto: AP/Kerstin Joensson

IGRANKA BEZ PRESTANKA

REAL STOPIRAO ODLAZAK GERETA BEJLA U KINU: Niko sa dve čiste u glavi ne bi pristao na ono što su pokušali Kinezi!

Jasno je da Bejl nije u planovima Zinedina Zidana, a Real za velškog fudbalera traži bar 50.000.000 evra

Objavljeno: 15:26h

Od transfera Gereta Bejla u kineski Đengsu neće biti ništa.

Novinar britanskog BBC Dejvid Orštajn, koji skoro nikada ne greši, objavio je informaciju da Velšanin neće otići na Daleki istok, jer se tome usprotivio Real Madrid. Čelnici kineskog kluba su hteli da Bejlu plaćaju ugovor vredan nešto više od 62.000.000 evra godišnje, ali nisu želeli da plate ni cent obeštećenja za fudbalera iz Velsa. Preko toga Florentino Perez nije hteo da pređe i za sad su pregovori dva tima stopirani.

Niko ko ima dve čiste u glavi ne bi pristao na ono što su Kinezi pokušali da izvedu. Ucenili su Bejlovog agenta Džonatana Barneta preko sina da izdejstvuje prekid saradnje sa Madriđanima iako saradnja Velšanina i Reala zvanično traje još tri godine. Zauzvrat je Đengsu želeo da od Bejla napravi najbogatijeg fudbalera sveta i isplati mu ugovor od čak 187.200.000 evra bruto za tri godine, što je 62.400.000 evra po godini. Međutim, uprava Reala se odmah suprostavila ludim pokušajima Kineza da novcem privuče fudbalera iz Velsa tako izbegla probleme unutar kluba.

Jasno je da Zinedin Zidan ne računa na Bejla, a Real za velškog fudbalera traži bar 50.000.000 evra. Za Velšanina se interesuju i Peking Guan i Šangaj Šenhua koji nisu finansijski moćni kao Đengsu. Ostaje da se vidi da li su Bejlu zatvorena sva vrata u Kini i da li je samo ostanak u Evropi opcija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.