GROBARI, ČEKA VAS IZNENAĐENJE: Partizan ima lepe vesti za svoje navijače!
Stadion Partizana, Foto: Starsport©

lep povod

GROBARI, ČEKA VAS IZNENAĐENJE: Partizan ima lepe vesti za svoje navijače!

Sezonska ulaznica uključuje sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu UEFA takmičenja, sve prijateljske utakmice na stadionu Partizana, sve mečeve Superlige na stadionu Partizana, uključujući i derbi

Objavljeno:

Počela je prodaja sezonskih ulaznica za utakmice FK Partizan, a crno-beli su za predstojeći utorak spremili iznenađenje za navijače koji će kupiti sezonsku kartu.

U utorak 39. jula u kancelariji 216 na stadionu u Humskoj navijači će imati priliku da porazgovaraju sa prvotimcima Partizana koji će specijalno tog dana prodavati sezonske ulaznice, a navijači će imati priliku da naprave fotografije koje mogu da postave na instagram profil uz hashtag #sezonskeulaznicefkpartizan.

Od 11 do 12 časova navijače očekuju Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović, a od 12 do 13 časova Zoran Tošić i Milan Smiljanić. Cena sezonskih karata za južnu tribinu iznosi 2.500 dinara (2.000 za vlasnike prošlosezonskih propusnica), za bočne delove istoka i zapada 5.000 (4.000 za vlasnike sezonskih karata iz prošle sezone), odnosno 6.000 za centralne delove ovih tribina (5.000 za vlasnike sezonskih karata iz prošle sezone).

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizana foto: Starsport©

Sezonska ulaznica uključuje sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu UEFA takmičenja, sve prijateljske utakmice na stadionu Partizana, sve mečeve Superlige na stadionu Partizana, uključujući i derbi, a tu je i pravo preče kupovine za grupnu fazu UEFA takmičenja uz popust od 50 odsto za paket ulaznica za mesto za koje se poseduje sezonska karta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.