VULETIĆ PONOVO POTKAČIO ZVEZDU I NAJAVIO OSTAVKU: Ako se ovo nastavi, ja više neću biti deo ove uprave!
Vladimir Vuletić se ponovo oglasio, Foto: Filip Plavčić

zanimljivo

VULETIĆ PONOVO POTKAČIO ZVEZDU I NAJAVIO OSTAVKU: Ako se ovo nastavi, ja više neću biti deo ove uprave!

Na kritike navijača Crvene zvezde i konstataciju da se ne razume u fudbal, Vuletić je imao zanimljiv odgovor

Objavljeno:

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić vrlo je aktivan na društvenim mrežama, pre svega na Twitteru.

Profil koji pripada čelniku "parnog valjka", poslednjih dana "terorišu" navijači Crvene zvezde, ali i Partizana.

Vuletić je imao poseban osvrt na utakmicu između Crvene zvezde i Radničkog, pre svega navodeći gol Milana Pavkova, kada je ostao sam između nekoliko igrača niškog kluba i glavom matirao golmana Nikolu Petrovića. Na kritike navijača Crvene zvezde i konstataciju da se ne razume u fudbal, Vuletić je imao zanimljiv odgovor: - Uvažena, ne znam dokle seže Vaša neuka zluradost? Ovde je samo reč o jasno vidljivoj nameri golmana Radničkog da ni ne pokuša da odbrani udarac Pavkova. Za to nije potrebna struka, već samo oftalmolog onome ko ne vidi. Ne zahvaljujte, objasnio sam Vam ovo 'pro bono' - napisao je Vuletić.

Zanimljiva je i diskusija sa pristalicama Partizana, koji su od Vuletića čak tražili da "parni valjak" istupi iz Linglong Superlige Srbije.

Neki su bili stava da čelnici Partizana suviše mirno i nemo posmatraju neregularnosti koje direktno utiču na pozicije crno-belih, s čim se Vuletić delimično usaglasio: - Saglasan sam da uprava, kojoj pripadam, previše i uporno ćuti. To će se ili promeniti u nastavku ove sezone ili ja neću biti više njen deo - konkretan je bio potpredsednik Partizana.

Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizana
Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizana foto: Beta/Branislav Božić

Takođe, skrenuo je pažnju da Fudbalski savez Srbije još ništa nije preduzeo po pitanju konstituisanja Komisije za VAR tehnologiju. - Pa...da počnemo: Dobro veče, FSS, zašto, u martu osnovana Komisija za uvođenje VAR tehnologije, još nije ni konstituisana, a kamoli počela sa radom? - postavio je pitanje Vladimir Vuletić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.