NEKO JE PROKLEO LUKU JOVIĆA: Jedva je izašao sa terena! Teža povreda Srbina u blamaži Reala protiv Atletika!
Luka Jović je po svemu sudeći doživeo težu povredu, Foto: Printscreen/Youtube/FÚTBOL TÁCTICO

Kraljevski klub je popio sedmicu

NEKO JE PROKLEO LUKU JOVIĆA: Jedva je izašao sa terena! Teža povreda Srbina u blamaži Reala protiv Atletika!

Po svemu sudeći radi se o težoj povredi zgloba zbog koje neće igrati na Audi kupu sledeće nedelje

Objavljeno: 09:52h

Nije maler, nego kao da je neko prokleo Luku Jovića od kada je obukao dres Real Madrida, pošto ga maleri prate na svakoj prijateljski utakmici u pripremnom periodu, a ovaj od noćas je bio najgori.

Jer, ne samo da je Real doživeo debakl od gradskog rivala Atletika 3:7, nego je srpski fudbaler po sve mu sudeći doživeo težu povredu zbog koje će pauzirati neko vreme.

Ne da se reprezentativnom napadaču Srbije, pa to ti je, pošto je na prethodnom meču izmenjen već u 16. minutu, a sada je posle pola sata igre morao da napusti meč zbog povrede.

Nastradao je njegov članak prilikom jednog duela sa Janom Oblakom, posle čega je srpski napadač ostao da leži na travi dok mu je lekarski tim dugo ukazivao pomoć.

Da se radi o ozbiljnoj povredi dalo se zaključiti i po tome što je tek uz pomoć medicinskog tima napustio granice igrališta da bi onda ponovo se na travu i nastavila da mu se ukazuje pomoć.

Kolika pauza mu sledi, biće poznato posle dodatnih lekarskih pregleda, ali je sigurno da sledeće nedelje neće igrati na Audi kupu, pripremnom turniru u Minhenu.

A Zinedin Zidan sigurno besni i očajava u sebi jer ne samo što je ostao bez napadača plaćenog 60 miliona, već i zbog blamaže koju je doživeo njegov tim.

I dok je Jović bio na terenu gubili su ubedljivo 4:0, a na kraju su dobili loto sedmicu u svojoj mreži.

Redom su golove za Atletiko postizali, čak 4 Dijego Košta, a po jedan su dali Feliks, Korea i Vitolo, dok su se da ublaže bruku potrudili Naćo, Sančez i Benzema.

Mora se pomenuti da po tradiciji i ovaj gradski derbi Madrida, odigran u SAD je doneo tenziju, koškanja i sve ostalo, iako je reč o prijateljskoj utakmici, a pomo je u centru pažnje bio Dijego Košta koji se zakačio sa Danijem Karvahalom pa su obojica dobili crvene kartone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.