PSŽ KUPUJE U ČUKARIČKOM: Sprema se neverovatan transfer,  Francuzi bruje o fudbaleru Brđana!
Čukarički ove sezone postiže zapažene rezultate, Foto: Starsport©

rezultat dobrog rada

PSŽ KUPUJE U ČUKARIČKOM: Sprema se neverovatan transfer, Francuzi bruje o fudbaleru Brđana!

Ugovor ga vezuje sa belo-crnima do leta 2021. godine, tako da se ne žuri čelnicima Čukaričkog, koji čekaju adekvatnu ponudu.

Objavljeno:

Francuski mediji tvrde da je francuski velikan Pari Sen Žermen ozbiljno zainteresovan za vezistu Čukaričkog, Samjuela Ovusua.

Navodno, Ovusu je oduševio Parižane odličnim igrama za Ganu na minulom Kupu afričkih nacija, a novinar iz ove afričke zemlje ide toliko daleko da tvrdi da je trener “svetaca” Tomas Tuhel veliki poštovalac Ovusua.

Međutim, neće mu biti lako da kupi 23-godišnjeg Afrikanca, jer je Olimpik iz Marselja rešen da mu pokvari posao i takođe je navodno ušao u pregovore sa “brđanima”.

Samjuel Ovusu je na meti francuskog velikana
Samjuel Ovusu je na meti francuskog velikana foto: Starsport©

Ugovor ga vezuje sa belo-crnima do leta 2021. godine, tako da se ne žuri čelnicima Čukaričkog, koji čekaju adekvatnu ponudu. Ipak, teško da je realno da ona stigne baš iz Pariza.

PSŽ je ovog leta već angažovao jednog igrača na Ovusuovoj poziciji, Pabla Sarabiju, kojeg je platio Sevilji 18.000.000 evra.

U međuvremenu se Ovusu, po završetku učešća na Kupu afričkih nacija, stavio na raspolaganje treneru Aleksandru Veselinoviću. U četvrtak je odigrao svih 90 minuta u remiju sa Moldeom (0:0) u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovusu je karijeru počeo u Vižnu, odakle je 2014. godine došao u Radnik iz Surdulice. Posle toga je igrao još u Genčlerbirligiju, koji je za njega platio Surduličanima obeštećenje od 200.000 evra, da bi 2017. došao u Čukarički kao slobodan igrač.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.