DEČAK KOGA JE RONALDO POZVAO NA KLUPU, ZAVRŠIO U ZATVORU: Preselo mu slikanje i druženje sa zvezdama Juventusa!
Kristijano Ronaldo sa mladim navijačem, Foto: Printscreen/Youtube

MNOGO SKUPA FOTKA

DEČAK KOGA JE RONALDO POZVAO NA KLUPU, ZAVRŠIO U ZATVORU: Preselo mu slikanje i druženje sa zvezdama Juventusa!

Dečija iskrenost nije bila dovoljna da smekšaju srca singapurskih vlasti

Objavljeno: 13:43h

Fotografisanje sa omiljenim fudbalerom može da vas pošalje u zatvor.

Tako iskustvo je imao Akmadi Jaržanov, 14-godišnji dečak iz Kazahstana. On je ušao na teren tokom prijateljske utakmice Juventusa i Totenhema koja je bila igrana u Singapuru, kako bi se slikao sa Kristijanom Ronaldom.

Slavnom Portugalcu nije smetao nezvani gost sa kojim je napravio nekoliko slika, pozdravio se i pričao i dozvolio mu da sedne na klupu sa ostalim fudbalerima Stare dame.

Portugalski fudbaler nije imao ništa protiv prisustva mladog navijača na klupi, ali jesu policija i redari na pomenutom meču. Singapurske vlasti su, prema pisanju britanskih medija, ulazak mladog navijača okarakterisale kao kršenje zakona pa će mladi Kazahstanac morati da plati kaznu zbog upada na teren.

- Video sam dečaka kako trči po terenu. Shvatio sam da želli fotografiju sa Ronaldom. Uplašio sam s da će ga obezbeđenje odvesti pa sam mu mahnuo i odveo do Kristijana. Kada sam ga video, niam to shvatio kao uznemiravanje - rekao je Maurisio Sari, trener Juventusa.

Dečak je bio oduševljen Portugalcem.

- Rekao sam Kristijanu da sam njegov navijač i da dolazim iz Kazahstana. On mi je rekao da je posetio moju zemlju. Poželeo mi je sreću i ponudio me vodom - izjavio je Jaržanov.

Međutim, dečija iskrenost nije bila dovoljna da smekšaju srca singapurskih vlasti pošto je Akmadi sa ocem odmah otišao u policiju, jer su zakoni u Singapuru za ulazak na teren veoma strogi. Samo zahvaljujući brzinskoj reakciji kazahstanskog konzula, mladi navijač će proći samo sa novčanom kaznom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.