PUČE BOMBA OD KOJE SE TRESE REGION: Novi Srbin u Dinamu iz Zagreba?! I to Lazar Marković?!
Lazar Marković je ponuđen Dinamu iz Zagreba, Foto: Profimedia

Šok

PUČE BOMBA OD KOJE SE TRESE REGION: Novi Srbin u Dinamu iz Zagreba?! I to Lazar Marković?!

Kako prenose mediji iz komšiluka bivši igrač Partizana je ponuđen šampionu Hrvatske

Objavljeno:

Fudbalska bomba koja bi mogla dobrano da zatrese čitav Balkan, a posebno Srbiju i Hrvatsku zove se Lazar Marković! Potencijalni srpski reprezentativac je ponuđen Dinamu iz Zagreba!

Kako saznaje "Jutarnji list" pozivajući se na svoje menadžerske izvore, za koje naglašava da su dobro obavešteni, agenti srpskog fudbalera su ponudili Markovića zagrebačkom klubu za platu od 900.000 evra po sezoni.

Bivši igrač Liverpula i Benfike ima na stolu i ponudu Bešiktaša koji mu nudi daleko bolje finansijske uslove, ali turski klub ima problema sa isplatom zarada već više od godinu dana i to je ono zbog čega još nije prihvatio tu ponudu.

Lazar Marković je trenutno bez kluba
Lazar Marković je trenutno bez klubafoto: Profimedia

Ipak, kako navode iz "Jutarnjeg" i oni sami sumnjaju da će se transfer bivšeg igrača Partizana u Dinamo Zagreb i ostvariti, ali svakako navode da postoji i ta mogućnost.

Podsećamo da u Dinamu već igra jedan Srbin, Komnen Andrić.

Marković je trenutno bez kluba pošto mu je istekla šestomesečna saradnja sa Fulamom, a karijera mu je od 2014. godine kada je prešao u Liverpul u strmoglavom padu.

Nije uspeo da se izbori za mesto u timu sa "Enfilda" i onda su usledila seljakanja po Sportingu, Fenerbahčeu, Anderlehtu, Halu...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.