BAŠ SE POTRESAO: Mesi kažnjen sa 1.500 dolara zbog crvenog kartona!
Lionela Mesija sigurno neće pogoditi ova kazna, Foto: AP/Victor R Caivano

kaznica

BAŠ SE POTRESAO: Mesi kažnjen sa 1.500 dolara zbog crvenog kartona!

Argentina je na Kupu Amerike osvojila treće mesto pobedom protiv Čilea 2:1. Mesi je isključen u tom meču zbog koškanja s protivničkim igračem Garijem Medelom, koji je takođe isključen

Objavljeno:

Argentinski fudbaler Lionel Mesi kažnjen je danas sa 1.500 dolara i jednom utakmicom suspenzije zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici protiv Čilea na Kupu Amerike.

Argentina je na Kupu Amerike osvojila treće mesto pobedom protiv Čilea 2:1. Mesi je isključen u tom meču zbog koškanja s protivničkim igračem Garijem Medelom, koji je takođe isključen. Mesi je prethodno bio nezadovoljan i sudjenjem u polufinalnoj utakmici protiv Brazila i tvrdio je da je to takmičenje namešteno kako bi ga osvojio domaćin, a odbio je i da prisustvuje ceremoniji dodele bronzanih medalja.

Fudbaler Barselone se kasnije izvinio Južnoameričkoj fudbalskoj konfederaciji zbog svojih komentara, ali to nije pomoglo pošto mu je Conmebol danas izrekao kaznu. Ovo znači da će Mesi propustiti prvi kvalifikacioni meč Argentine za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.