Stigao demant iz Dinama: Niko nije pretio srpskim igračima!

ko ne govori istinu*

Stigao demant iz Dinama: Niko nije pretio srpskim igračima!

Prema rečima predsednika Nacionala Ivice Đole, srpski futsaleri Mladen Kocić i Borko Surudžić vređani su sa tribina povicima "Ubićemo vas, zaklaćemo vas" i "Srbe na vrbe", a evo šta kažu iz tabora Dinama
Objavljeno:

Dugo neka prvenstva futsal utakmica nije izazvala toliko bure kao duel između Dinamo Zagreba i Nacionala. Incident koji se dogodio krajem prvog poluvremena kada su Bed Blu Bojsi uleteli u teren i napali igrače Nacionala i pretili srpskim igračima da će ih zaklati, doživeo je osudu sa svih strana. Prema rečima predsednika Nacionala Ivice Đole, srpski futsaleri Mladen Kocić i Borko Surudžić vređani su sa tribina povicima "Ubićemo vas, zaklaćemo vas" i "Srbe na vrbe", a evo šta kažu iz tabora Dinama.

- Moramo u potpunosti da dematujemo navode Đole o navodnom vređanju i pretnjama igračima Nacionala srpske nacionalnosti. Svi koji su bili u dvorani znaju da je to svesno širenje lažnih informacija zbog kojih će Dinamo poduzeti sve zakonom predvidene korake. Želimo da izrazimo žaljenje zbog nemilih dogadjaja koji su kulminirali udaranjem golmana Pavlića. Radi se o pojedinačnom činu za kojeg nema opravdanja i mi ga kao klub najstrože osuđujemo. Takodje, izvinjavamo se i svim našim vernim navijačima, klubu Nacionalu na incidentu koji se završio prekidom utakmice - navodi se u saopštenju Dinama. Utakmica izmedju Dinama i Nacionala prekinuta je pri vođstvu gostiju 2:0, jer su navijači zagrebačkog tima upali na teren i razbili glavu golmanu gostiju Ivanu Pavliću. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.