LEKCIJA POŠTENJA SRPSKOM FUDBALU: Nećemo da se vratimo u Prvu ligu! To što je neko drugi neozbiljan, nas ne zanima!
Fudbalski savez Srbije, Foto: Filip Plavčić

svaka čast

LEKCIJA POŠTENJA SRPSKOM FUDBALU: Nećemo da se vratimo u Prvu ligu! To što je neko drugi neozbiljan, nas ne zanima!

"Zahvaljujemo se FSS na pozivu ali mišljenja smo da su neozbiljni bili neki drugi klubovi, pa ne bismo da i mi budemo takvi"

Objavljeno:

Da u srpskom fudbalu, uprkos svemu, još ima gospode i mislećih ljudi, potvrdili su čelni ljudi Bečeja, održavši svim "sportskim radnicima" u našoj zemlji lekciju iz skromnosti i džentlmenskog ponašanja.

Naime, Bečejci su odbili poziv FSS da popune odjednom upražnjeno mesto u prvoligaškom rangu iz kojeg su na kraju prošle sezone ispali, ovim saopštenjem, koje citiramo u celosti:

- Mišljenja smo da je neozbiljno da Fudbalski klub Bečej 1918 sada prihvati viši rang takmičenja, iz koga je ispao pre nekoliko meseci.

Novoformirani Upravni odbor fudbalskog kluba je sačinjen od ozbiljnih ljudi, da bi preko noći mislio da je klub za viši rang takmičenja, kako igrački, tako i organizaciono.

Unazad mesec dana kompletiramo ekipu za Srpsku ligu, pa shodno tome i dovodimo igrače za taj rang takmičenja. Da smo kojim slučajem znali za tu mogućnost pre kompletiranja ekipe pa i da uđemo u takva razmišljanja.

Verovatno bismo onda zadržali kostur ekipe i doveli četiri, pet pojačanja, ovako smo krenuli u reformu igračkog kadra, baš kao sto svi rade kada ispadnu iz višeg ranga takmičenja.

Igrači za koje se opredeljujemo su mladi i u budućnosti će biti za veći rang takmičenja, baš kao i Bečej.

Naš cilj ove sezone ostaje da budemo stabilan srpskoligaš, izgradimo teren sa veštačkom travom, pokrijemo tribine i započnemo izgradnju pomoćnog travnatog terena.

Zahvaljujemo se FSS na pozivu ali mišljenja smo da su neozbiljni bili neki drugi klubovi, pa ne bismo da i mi budemo takvi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.